Supercar „made in Bulgaria” pilotat de doi români în GT4, prezentat la Geneva

Data actualizării: Data publicării:
masina buna

Maşinile viitorului, mai apropiat sau mai îndepărtat, sau bolizi pe care oamenii obişnuiţi le pot admira doar în reviste, fac parte din exponatele Salonului Auto de la Geneva, care îşi deschide azi porţile pentru public. Colegii noștri de la emisiunea „La Volan” au vizitat standurile și ne arată ce mașini le-au atas atenția.

Cel mai important salon auto al începutului de an este ocazia perfectă pentru afla ce vom vedea în showroom-uri în următoarele luni. Iar Range Rover Velar este una dintre noutăţile aşteptate. Gândit ca un model intermediar între Range Rover Evoque şi Range Rover Sport, Velar se anunţă spaţios, performant pe orice suprafaţă şi mai rafinat decât SUV-urile de pe piaţă.

Bogdan Mirică, realizator „La Volan”: Noutatea absolută se ascunde la interior, pentru că Range Rover Velar a declarat război butoanelor. Mai exact, au dispărut butoanele de pe consola centrală și au apărut două ecrane de 10 inci. Avem butoane doar pentru controlarea temperaturii şi pentru controlul principal al sistemului multimedia. Vehiculul mai dispune de un ecran de 12,3 inci în spatele volanului, prin urmare, o mulţime de tehnologii. Velar este disponibil cu motorizări de 2 litri diesel şi benzină, dar şi o motorizare puternică de 380 de cai. Cel mai probabil, Range Rover Velar va ajunge pe străzile din România în toamna acestui an.

Tot din toamnă va intra în showroom-uri şi Mercedes-AMG GT C Roadster, o decapotabilă spectaculoasă cu 550 de cai-putere care atinge o viteză maximă de 316 kilometri pe oră. GT C Roadster este dotat cu o cutie de viteze modificată pentru a oferi și mai multă sportivitate, dar și cu un sistem de direcție pe puntea spate.

Pe lângă cei care intenţionează să-şi cumpere o maşină în viitorul apropiat, Salonul Auto de la Geneva îi aşteaptă şi pe cei care vor să viseze. Pentru că foarte puţini oameni îşi pot permite un Ferrari 812 Superfast. Cu un motor V12 de 6,5 litri şi 789 de cai-putere, maşina îşi merită numele, atingând viteza de 100 de kilometri în 2,9 secunde.

Echipa Digi24 de la Geneva a făcut o oprire la standul Sin Cars, unde a descoperit un supercar produs în Bulgaria, care va participa la Campionatul GT4.

Valentin Porcişteanu, pilot de teste „La Volan”: Maşina va fi pilotată de doi piloţi români, fraţii Anton. Cei doi piloţi talentaţi care vor merge în campionatul GT4, vor reprezenta România. În afară de acest lucru, trebuie să spunem că maşina are un omolog pentru stradă. Sub capotă aici se află 700 de cai putere. Poate să ajungă chiar şi la 350 de kilometri pe oră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri