Taxiuri londoneze marca Nissan

Data publicării:
nissan taxi

 

Probabil că nu sunt cele mai arătoase, dar cu siguranţă au cea mai mare doză de personalitate. Dacă New York-ul este asociat aproape instantaneu unei imagini în care mii de taxiuri galbene rulează prin Manhattan, la fel Londra nu poate fi desprinsă din tabloul celebrelor sale taxiuri negre.

De-a lungul anilor, maşinile de acest tip au fost produse de o mică firma engleză, care acum pare să piardă teren în faţa propunerilor făcute de Nissan şi care au fost deja acceptate de primăria londoneză.

Este vorba de nişte vehicule derivate direct din modelul de succes NV200, care au fost redesenate pentru a se apropia cât mai mult de actualele taxiuri.

Maşinile realizate de compania niponă vor începe să circule la Londra până la finalul acestui an, fiind echipate cu un motor modern de 1,6 litri pe benzină şi transmisie automată, urmând că în viitorul apropiat Nissan să propună şi o versiune în întregime electrică.

Pentru a afla mai multe amănunte din lumea auto şi pentru a vedea ultimele noutăţi pe patru roţi, urmăriţi în fiecare sâmbătă, de la 10.30, emisiunea la volan, cu Ana Cristina Călin, doar la Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri