VIDEO Exclusiv Digi24. Primele imagini cu viitorul model EcoSport

Data publicării:
ecosport

Au apărut primele imagini cu viitorul model EcoSport care va fi produs în curând la fabrica din Craiova.

Imaginile au fost surprinse de un telespectator pe Centura de Sud a oraşului. Maşina este camuflată ca orice automobil aflat în probe.

Oficialii Ford au anunţat încă de la începutul anului, că producţia noului model va începe în această toamnă. Şi tot atunci, a început şi campania de recrutare a încă 1000 de oameni care vor fi angajaţi pentru a lucra pe noile linii de producţie ale modelului Eco Sport.

Compania Ford anunţa în februarie că a demarat pregătirea mai multor secții ale fabricii din Craiova pentru lansarea producției modelului EcoSport, care este planificată pentru toamna acestui an.

De la preluarea fabricii din Craiova în 2008, Ford a investit aici peste 1 miliard de euro în producția de vehicule și motoare. În prezent 2.630 de angajați lucrează pentru a susține producția monovolumului de clasă mică Ford B-MAX cât și a motorului EcoBoost de 1,0 litri - singurul motor din lume care a câștigat premiul „Motorul Internațional al Anului” pentru 3 ani consecutiv la toate categoriile de decernare a distinsului premiu și 5 ani consecutiv la categoria „Cel mai mic motor sub 1 litru”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri