VIDEO. Noul Audi A6 parchează fără şofer

Data actualizării: Data publicării:
audi

O maşină premium cu eleganţă sportivă. Aşa au prezentat germanii de la Audi cel mai nou model A6, proaspăt ieşit de pe linia de producţie. Sedanul de clasă mare vine cu un interior complet digitalizat şi cu sisteme de asistenţă semi-autonome, gata să se lupte cu rivalii BMW Seria 5 şi Mercedes E-Class.

Ajuns la a opta generaţie, A6 este deja un model clasic pentru constructorul din Inglostadt. Criticii spun că îi lipsea personalitatea, faţă de celelalte modele din gamă, aşa că Audi a rezolvat problema. Noul A6 este mult mai sportiv şi mai agresiv.

Partea din faţă, de la grilă şi până la prizele de aer, a fost redesenată, iar detaliile de design ale caroseriei schimbă complet look-ul sedanului. La interior, noul A6 impresionează prin eleganţă, confort şi ultra-tehnologizare. Nu mai puţin de trei ecrane digitale sunt în total pe planşa de bord, prin care poate fi accesat atât instrumentarul, cât şi sistemul multimedia sau setările de climatizare. În plus, limuzina va putea ieşi singură din garaj şi nu va avea nevoie de prezenţa şoferului nici la parcare, datorită sistemelor inteligente de asistenţă.

Noul Audi A6 vine, în primă fază, cu două variante de motorizări, ambele de 3.0 litri. Unitatea diesel va produce 340 de cai putere, iar cea pe benzină va ascunde sub capotă 286 de cai putere. Audi a introdus pentru toate motorizările şi un sistem micro-hibrid, care va reduce consumul cu până la 0,7 litri la suta de kilometri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
audi icon
GALERIE FOTO | Audi a prezentat noul A6
audi a6 la volan
Audi A6 Ultra, în Cartea Recordurilor
audi-4
LA VOLAN. Versiuni Ultra eco pentru Audi A4, A5 şi A6
Partenerii noștri