VIDEO | Noul Sandero, surprins în teste. Modificări majore pentru a treia generație a modelului

Data actualizării: Data publicării:
sandero1
Foto: motor1.com

Dacia se pregătește să-și reîmprospăteze gama de modele. Iar primul care va ieși pe piață pare a fi a treia generație a modelului Sandero.

Mașina a fost surprinsă la teste, însă este puternic camuflată. Setul de fotografii publicate de motor1.com dezvăluie că este menținută proporția actuală a modelului construit în uzinele din Mioveni și Tanger.

Totodată, farurile și stopurile au fost complet redesenate, iar mânerele ușilor au fost înlocuite. Din informațiile publicate până acum se știe că noul Sandero va fi construit pe aceeași platformă cu a noului Renault Clio, dar nu va avea toate dotările acestuia, având în vedere că prețul modelului Dacia trebuie să fie cel mai mic posibil.

Versiunea actuală a Sandero, care este al doilea cel mai bine vândut model Dacia, a fost lansată în 2012, iar în 2016 a primit un facelift.

Potrivit jurnaliștilor auto, noile versiuni ale modelelor Sandero și Logan vor fi lansate anul viitor, fie la Salonul Auto de la Geneva, din luna martie, sau în septembrie, la Salonul Auto de la Paris.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri