VIDEO. Răsturnare spectaculoasă în circuitul NASCAR

Data actualizării: Data publicării:
nascar

Imagini rar întâlnite chiar şi într-un circuit automobilistic. S-a întâmplat în Statele Unite, la antrenamentele pentru o cursă NASCAR. Pneul unei maşini a explodat la 320 de kilometri pe oră, iar ce a urmat e demn de cascadoriile de la Hollywood. Bolidul s-a aşezat de-a curmezişul pistei şi a fost pur şi simplu ridicat de la sol de maşina aflată în spate. Aruncat la marginea pistei, s-a rostogolit de mai multe ori până s-a oprit în parapet.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pilotul Jamie McMurray s-a răsucit pe pistă, s-a „catapultat” spectaculos cu bolidul său peste o altă mașină, s-a învârtit apoi de câteva ori în aer înainte de a se izbi de panourile de protecție. Accidentul s-a petrecut din cauza unui cauciuc care s-a perforat. În acel moment, mașina avea o viteză de 328 de km/h. Din fericire, pilotul a scăpat cu câteva răni ușoare, care nu-i pun viața în pericol. El a povestit clipele înfiorătoare, când zbura prin aer cu mașina: „Îmi țineam ochii închiși și speram că voi ateriza în picioare, ca să pot ieși”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri