VIDEO Un bărbat s-a prefăcut că este accidentat de o Tesla, pentru despăgubiri. I-a scăpat, însă, un detaliu esențial și a fost arestat

Data publicării:
un barbat simulează ca a fost accidentat
Bărbat arestat după ce s-a prefăcut că a fost lovit de o Tesla FOTO: Fcebook/ Slidell Police Department

Un bărbat din SUA a fost arestat după ce s-a prefăcut că este lovit de un autoturism Tesla, cu scopul de a obține compensații materiale. Bărbatul a omis, însă, un detaliu important: aceste autoturisme sunt dotate cu mai multe camere și filmează tot.

Arthur Bates Jr. a sunat la 911 și a reclamat că a fost lovit de o Tesla, la o benzinărie din Slidell, Louisiana. Serviciile de urgență au ajuns la fața locului, iar bărbatul de 47 de ani le-a spus ofițerilor că șoferul a fugit, abandonându-l cu leziuni la spate, picior și gât, potrivit ABC News.

Poliția a reușit să găsească autoturismul Tesla, iar șoferul le-a spus ofițerilor că Bates a sărit intenționat în spatele vehiculului, în timp ce el dădea cu spatele.

Ceea ce Bates nu știa este că Tesla are camere care înregistrează absolut tot ce se întâmplă în jurul mașinii, iar după ce au vizionat imaginile, ofițerii și-au dat seama imediat că mințise.

În videoclip, bărbatul poate fi văzut aruncându-se dramatic în spatele vehiculului, după care cade în timp ce țipă.

Într-un final, Bates a recunoscut că a inventat totul și a fost arestat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Povestea a fost relatată și pe Facebook de Departamentul de Poliție Slidell.

Vineri, 3 septembrie, poliția Slidell a arestat un bărbat, pentru falsificarea unui raport al poliției, după ce acesta a susținut că a fost lovit de un autoturism Tesla, într-o parcare a unei benzinăriei. În jurul orei 16.00, Poliția Slidell a fost solicitată de un bărbat care a sunat la 911 pentru a anunța că a fost rănit, după ce a fost lovit de o mașină Tesla.

Bărbatul, identificat ca fiind Arthur Bates Jr., de 47 de ani, le-a spus ofițerilor că Tesla l-a izbit pe trotuar și că șoferul a fugit apoi de la fața locului. Bates a reclamat leziuni la spate, picioare și gât, iar din acest motiv la fața locului s-a deplasat o ambulanță și o mașină de pompieri.

Poliția a găsit ulterior și mașina Tesla și a vorbit cu șoferul vehiculului. Acesta a declarat că Bates a sărit intenționat în spatele vehiculului său și a simulat accidentul.

Bates nu știa că o Tesla are camere, iar când ofițerii au examinat filmările video a devenit evident că Bates mințea și a simulat întregul eveniment. Bates a recunoscut ulterior că a mințit și a fost arestat.”

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri