Volkswagen a prezentat primul teaser cu T-Cross, cel mai mic SUV al mărcii

Data publicării:
vw t-cross

O idee prezentată de Volkswagen în urmă cu doi ani, la Geneva, prinde contur şi urmează să se transforme în model de serie. Este vorba despre T-Cross, cel mai mic SUV al constructorului german, care promite să fie mai bun decât concurenţa.

T-Cross va fi SUV-ul cu numărul cinci în portofoliul Volkswagen. Modelul se va situa sub T-Roc în gamă, ceea ce înseamnă că va fi cel mai mic SUV al mărcii. Chiar şi aşa, T-Cross va fi extrem de funcţional şi de spaţios, datorită platformei modulare MQB, pe care este construit. Producătorul afirmă că acesta va avea o lungime de 4,1 metri.

Deşi au fost prezentate deocamdată doar nişte schiţe ale modelului, liniile de design dezvăluie un crossover compact, cu un caracter puternic, dat de grila impozantă şi de jantele de dimensiuni mari.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nemţii spun despre noul membru al familiei că va fi şi cel mai sigur din segment şi îl descriu ca fiind versatil, dinamic şi modern, perfect atât pentru traficul urban, cât şi pentru escapadele în afara oraşului.

Volkswagen T-Cross va fi dotat, în varianta standard, cu sisteme de monitorizare a traficului din faţa maşinii şi de atenţionare în cazul părăsirii benzii de rulare.

SUV-ul subcompact se lansează în toamnă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri