GALERIE FOTO | VW Arteon, fratele mai mare al lui Passat

Data actualizării: Data publicării:
icon vw

Cel mai nou model care intră în gama Volkswagen se numește Arteon și este un coupe cu patru uși care se va poziționa în gamă deasupra lui Passat.

151635l
151635l

Arteon scoate astfel din portofoliul brandului din Wolfsburg un alt model considerat interesant: Passat CC sau doar CC, așa cum a fost el cunoscut în cea mai recentă generație, scrie Automarket.ro.

Frate de platformă cu Passat, noul Arteon reprezintă viziunea Volkswagen legată de un coupe cu patru uși dedicat familiștilor. Arteon este cu aproape 10 centimetri mai lung decât Passat, fiind de asemenea mai lat (+4 centimetri) și mai scund (-2.8 centimetri) decât acesta.

La nivelul motorizărilor, noul VW Arteon oferă motoare cunoscute deja din gama lui Passat sau a noului Golf facelift. Noul 1.5 TSI de 150 CP este opțiunea de intrare în gamă, aceasta fiind acompaniată de un 2.0 TSI de 190 CP și de o versiune de 280 CP a acestui motor, aceasta din urmă fiind dotată și cu tracțiune integrală 4Motion. 

În gama diesel, clienții au la dispoziție trei versiuni ale motorului TDI de 2.0 litri: 150 CP, 190 CP și 240 CP, ultimul în variantă biturbo. Ultimele două primesc și tracțiune integrală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri