Cele mai bune telefoane și gadgeturi prezentate la Mobile World Congress 2017

Data publicării:
mobile world congress

În fiecare an, la sfârșitul lunii februarie, producătorii de electronice se întâlnesc în Barcelona pentru Mobile World Congress. Cum era de ateptat, și ediția din acest an a fost despre telefoane.

mobile world congress

Toate numele mari în afară de Apple și Samsung, Nokia, Sony, Motorola și Huawei au prezentat noi modele de smartphone-uri. Au existat, de asemenea, și alte dispozitive lansate la Mobile World Congress. Pe cele mai importante le găsiți, alături de telefoanele mobile, în topul realizat de cei de la Wired.

nokia android

Telefoanele Android de la Nokia

Nokia a lansat trei noi smartphone-uri. Sunt fabricate de HMD Global (compania care face toate telefoanele mobile Nokia acum) și concurează pe piața telefoanelor ce costă sub 300 de dolari. Modelele 3, 5 și 6 vor rula Android Nougat, vin cu Google Assistant și vor fi lansate în această primăvară.

3310

Nokia 3310

Pe lângă telefoane Android, Nokia a venit la Mobile Congress cu un 3310 nou și a reușit să capteze toate privirile. Chiar dacă nu este un smartphone, modelul relansat după 17 ani pare să fie deja un succes: nu are suport pentru aplicații sociale și nu are GPS însă are o baterie foarte puternică și va costa în jur de 50 de dolari.

g6

LG G6

G6 este telefonul pe care l-am obține dacă am întreba o grămadă de oameni ce așteaptă de la un smartphone - răspunde tuturor cererilor, dar, potrivit Wired, nu răspunde nevoilor pe care utilizatorii nu știu că le au.

sony premium

Sony Xperia XZ Premium

Sony a pus tot ce avea mai bun în noul său flaghsip, și a pus pe jar internauții de pretutindeni: ecran de 5,5”, display 4k, cameră de 19 megapixeli, 4GB RAM și rezistent la apă și praf. Și multe alte funcții ce abia așteaptă să fie descoperite.

holocube

Merge HoloCube

HoloCube este un sistem AR care se potrivește cu un set de căști cu telefon. Este vândut ca o jucărie, iar dezvoltatorii lucrează la jocuri, conținut educațional, și alte experiențe pentru copiii care vor folosi cubul.

robocar

Robocar

Cursele Roborace sunt programate să debuteze anul viitor iar vedeta acestui nou tip de curse fără șofer a fost dezvăluită la Barcelona.

escoote

Archos Airwheel Urban eScooter

Scuterul francezilor de la Archos este perfect pentru cei ce vor mobilitate în zonele urbane. E ușor și se strânge rapid, are autonomie de peste 20 de kilometri și se încarcă la o priză normală în aproximativ trei ore.

giroptic

Giroptic iO

Cea de-a treia generație de cameră foto de 360 de grade pentr mobil vine cu capabilități live streaming și o baterie care ține 90 de minute. O puteți conecta la iPhone sau iPad prin intermediul conectorului Lightning, iar aplicația va permite să înceapă difuzarea în 360 de grade pe YouTube. Desigur, puteți filma și offline și edita creațiile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri