Imagini spectaculoase. Uraganul Florence, văzut de pe Staţia Spaţială

Data actualizării: Data publicării:
florence
Foto: Twitter

Imaginile au fost realizate în timp ce Staţia Spaţială Internaţională orbita deasupra puternicei furtuni şi a fost distribuită luni de astronautul Ricky Arnold, aflat la bordul avanpostului orbital.

florence
Foto: Twitter

"Uraganul #Florence în această dimineaţă, aşa cum se vede din Staţia Spaţială. Câteva momente mai târziu, au fost vizibili şi norii ameninţători ai furtunilor #Isaac şi #Helene", a scris Arnold pe contul său de Twitter, citat de Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Uraganul Florence, de categoria 4 din 5 pe scara Saffir-Simpson, se află la mai mult de 1.000 de km de coasta de est a Statelor Unite, unde va ajunge joi, a anunţat luni National Hurricane Center (NHC, centrul naţional american pentru uragane), citat de Reuters. Vântul are o viteză de 220 de km/h, iar amploarea şi forţa uraganului va creşte în zilele următoare, apreciază meteorologii. La trecerea de pe ocean pe uscat, ploile vor fi torenţiale şi vor putea provoca inundaţii majore. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri