Sari la conținut
News Alert

Apple a dezvăluit din greșeală cum va arăta ecranul noului iPhone și o nouă funcție a acestuia

Încercarea de a afla noutățile cu care va veni următorul model iPhone a fost și rămâne o provocare. Internetul este plin de „dezvăluiri” și „scurgeri”, fiecare zvon fiind mai spectaculos decât precedentul, însă niciunul nu a fost confirmat oficial. Însă cei de la Apple au dezvăluit, din greșeală se pare, cum va arăta ecranul noului model iPhone precum și faptul că acesta va folosi scanarea facială pentru deblocare.

iphone

Foto: Guilherme Rambo

Toată lumea așteaptă un nou model iPhone, fie că vorbim de un „S” care să nu fie foarte diferit de cel lansat anul trecut sau un model high-end. Potrivit The Verge, cel puțin unul dintre viitoarele modele iPhone va folosi scanarea facială pentru deblocare, iar modelul de top (denumit alternativ „iPhone Pro”, „iPhone 8” sau chiar „iPhone X”) va avea un ecran fără margini, care se înfășoară în jurul boxelor și camerei/camerelor de luat vederi.

Jurnaliștii de la The Verge citează postări pe o rețea de socializare ale programatorului Steve Troughton-Smith, care a analizat o actualizare a codului pentru boxele HomePod publicată de Apple și a descoperit că gigantul americat a publicat din greșeală detalii despre noile funcții.

Într-o altă postare Troughton-Smith reia un mesaj al unui alt programator, care a descoperit, după analiza codului, o imagine cu forma ecranului viitorului model iPhone.

Pe aceeași temă