Asistentul virtual Alexa va glumi și poate chiar va înjura cu vocea lui Samuel L. Jackson

Data actualizării: Data publicării:
Premiere Of Sony Pictures' "Spider-Man Far From Home" - Arrivals
Foto: Guliver/GettyImages

Actorul Samuel L Jackson a devenit prima vedetă care își împrumută vocea asistentului virtual Alexa, un videoclip dar publicității de Amazon sugerând chiar că este posibil să strecoare și înjurături specifice limbajului pitoresc al personajelor jucate de acesta, transmite Mediafax citând presa internațională.

David Lump, vicepreședintele senior al companiei Amazon, a făcut anunțul în Seattle. Reprezentanții companiei au afirmat că vocile mai multor celebrități vor putea fi selectate de utilizatori în viitor, dar, pentru moment, doar numele actorului Samuel L. Jackson a fost dezvăluit.

Potrivit instrucțiunilor de pe pagina oficială a companiei, utilizatorii pot „doar să ceară și Sam le va spune starea vremii, va difuza piesele favorite, va spune glume și va face multe altele”.

Utilizatorii interesați de noua opțiune trebuie să îi ceară direct dispozitivului prezentarea lui Samuel L. Jackson. Actorul este cunoscut pentru expresivitatea cu care poate să pronunțe atât formulele banale cât și înjurăturile personajelor pe care le interpretează.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Alexa, întreabă-l pe Samuel L. Jackson de unde este” și „Alexa, cere-i lui Sam să mă trezească la ora 7.00” sunt modalități prin care utilizatorii vor putea selecta vocea actorului.

Samuel L. Jackson, actor-fetiş al regizorului Quentin Tarantino, a impresionat publicul şi criticii de cinema în "Pulp Fiction", "Jackie Brown", "Kill Bill 2" şi a jucat în peste 100 de filme, după ce s-a făcut remarcat în 1991 cu rolul din "Jungle Fever", regizat de Spike Lee.

Printre performanţele actoriceşti ale acestuia se numără rolurile din "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizat la Oscar, în 1995, şi a câştigat un premiu BAFTA, dar şi trilogia "Războiul stelelor/ Star Wars". Actorul american a mai jucat, printre altele, în superproducţia "Omul de oţel/ Iron Man", în "Mărul discordiei/ Lakeview Terrace", în regia lui Neil LaBute, şi în "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds", de Quentin Tarantino. A câştigat un Urs de Argint la Festivalul de la Berlin, în 1997, pentru rolul din "Jackie Brown", dar şi un premiu pentru cel mai bun rol secundar la Festivalul de la Cannes, în 1991, pentru rolul din "Febra iubirii/ Jungle Fever".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri