Cel mai subțire laptop din lume

Data publicării:
laptop

Laptopuri la extreme la târgul de tehnologie din Berlin. Taiwanezii au expus cel mai subţire aparat din lume: 9,9 milimetri şi nici un kilogram greutate. Opusul lui este un monstru de opt kilograme, cu două plăci video şi primul ecran curbat. Este conceput special pentru jocuri şi costă cât o maşină la mâna a doua.

Acer Swift 7 este primul laptop din lume mai subţire de 10 milimetri. Producătorii nu au făcut însă compromisuri, chiar dacă mobilitatea a fost preferată în faţa performanţelor: ecran de 13 inchi Full HD, capacitatea de stocare de 256 de gigabyte, 8 gigabytes de RAM şi o autonomie a bateriei de 9 ore. Toate au un preţ însă. 1.300 de euro.

Cântăreşte doar 1,1 kilograme, aşa că este perfect pentru oamenii aflaţi mereu în mişcare şi poate încăpea şi în cea mai mică geantă bărbătească. Touchpad-ul este foarte lat şi răspunde rapid la comenzi, iar tastatura este comodă şi bine construită. Primeşti 2 porturi USB-C şi o mufă audio, ceea ce întrece un Macbook Apple la conectivitate.”

Predator 21x este primul laptop din lume cu un ecran curbat.

Tot la standul Acer a fost şi un laptop care a pus performanţele mai presus decât orice: Predator 21x, primul laptop din lume cu ecran curbat. A fost creat special pentru gaming şi asta se vede şi în specificaţiile incredibile: diagonala ecranului de 21 de inchi, două plăci video de înaltă performanţă, un procesor de ultimă generaţie, 64 de gigabytes de RAM şi 4 terabytes capacitate de stocare!

„Avem aici ceva care întinde limitele a ceea ce înseamnă un laptop şi poate chiar şi pe cele ale bunului simţ, Acer Predator 21. Nici un ştiu de unde să încep. Este un laptop de gaming absolut gigantic.”

Acer recunoaşte că Predator 21x este mai mult un exerciţiu tehnic decât un viitor bestseller. Fiecare laptop va fi făcut pe comandă şi va costa cel puţin 5.000 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri