Cele mai bune 5 telefoane ce pot fi cumpărate de sărbători

Data actualizării: Data publicării:
telefoane

Sărbătorile reprezintă momentul perfect pentru cumpărături. Magazinele se întrec în reduceri și promoții și puteți găsi ușor produsele pe care doreați de mult să le aveți la prețuri atractive. Cei de la Yahoo! Tech au întocmit o listă a celor mai bune telefoane de pe piață, pe care v-o prezentăm mai jos.

telefoane

iPhone 7 Plus, pentru fanii Apple

7 plus

Dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru un fan Apple care dorește mereu să aibă în buzunar cel mai nou model, iPhone 7 Plus este răspunsul. Cu un preț de pornire de 770 de dolari(http://www.apple.com/shop/buy-iphone/iphone-7), telefonul cu ecran de 5,5 inci și specificații de top ocupă primul loc în lista Yahoo! Tech. Practic, dacă faceți cumpărături pentru cineva care trăiește și respiră Apple, acesta este telefonul pe care-l căutați.

Telefonul pentru cei care sunt la primul model Apple

se

Dacă sunteți în căutarea unui telefon pentru copilul dumneavoastră care dorește neapărat un iPhone sau pentru părinții care nu vor să se despartă de vechiul Nokia, cel mai bun model pentru ei este iPhone SE. Telefonul costă 400 de dolari, rulează cel mai nou sistem de operare Apple și se apropie foarte mult de permormanțele pe care le oferă iPhone 6S.

Telefonul pentru cei care iubesc serviciile Google

pixel

Android este sistemul de operare cel mai utilizat în lume, ceea ce înseamnă că există o mulțime de telefoane Android pe piață. Dar, dacă sunteți la cumpărături pentru cineva care iubește produsele Google, atunci veți dori să-i oferiți smartphone-ul care reprezintă întruchiparea a ceea ce crede Google că ar trebui să facă un telefon: Google Pixel.

Disponibile pentru 649 de dolari pentru modelul de 5 inci și 770 de dolari pentru cel de 5.5-inci, Pixel rulează o versiune nemodificată a sistemului de operare Android 7.0. Mai mult decât atât, are un aparat de fotografiat genial și un procesor rapid, reprezentând soluția oferită de Google fanilor Google.

Telefonul pentru fanii Samsung care încă nu și-au pierdut speranța

s7

Samsung a primit o lovitură puternică în acest an când a trebuit să retragă de pe piață modelul Galaxy Note7, dar Galaxy S7 este încă unul dintre cele mai bune telefoane de pe piață. Neatins de scandalul Note7, S7 dispune de un display clar, un aparat foto performantși este incredibil de rapid. Faptul că S7 este rezistent la apa este doar cireașa de pe tort. De asemenea, puteți găsi o serie de oferte de Galaxy S7 cu VR Gear(setul Samsung cu cască pentru realitate virtuală). Prețul terminanului pornește de la 650 de dolari.

Un smartphone pentru cei ce caută ceva diferit

3t

Printre producătorii de smartphone-uri Android, OnePlus este un jucător important, producând terminale de calitate la prețuri accesibile. Ultimul model lansat, OnePlus 3T, este un exemplu perfect pentru motto-ul companiei „nu te mulțumi niciodată cu puțin(never settle, n.r.)”.

Acest telefon, care rulează o versiune personalizată de Android, are o memorie enormă de 6GB RAM și un procesor high-end. La 440 de dolari, este soluția perfectă pentru pasionații de Android. De asemenea, dacă doriți un model mai ieftin, puteți opta pentru versiunea standard, care are un procesor mai slab și o cameră mai mică, dar costă 400 de dolari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri