Sari la conținut

Cozi interminabile pentru noile telefoane iPhone. De ce au așteptat fanii Apple acest model

Febra iPhone 10 a cuprins planeta. Cel mai recent model al companiei Apple a fost lansat în mai multe ţări, iar imaginile au fost aceleaşi peste tot - cozi uriaşe şi zile întregi de aşteptare în faţa magazinelor. Simultan cu începerea vânzărilor pentru iPhone 10, Apple a publicat un raport despre veniturile sale pe trimestrul al treilea - între 84 şi 87 de miliarde de dolari, sumă care depăşeşte aşteptările experţilor. De aceeea, acţiunile firmei au atins un nou maxim istoric.

Din Australia până în Statele Unite, zeci de mii de fani Apple au stat la rând în faţa magazinelor, ca să fie printre primii care cumpără un iPhone 10.

iPhone-ul este o parte importantă a vieţii mele. Ador să-l folosesc, ador cât de simplu este, ador, ador cum funcţionează”, spune Bishoy Behman, primul om la coadă.

La rândul lor, japonezii au fost şi ei întâmpinaţi cu aplauze la intrarea în magazinele Apple, ca de fiecare dată când compania americană lansează câte un nou produs. Aşteptarea a fost mare şi în capitala Rusiei, unde oamenii au stat ore bune în frig.

„Am vrut să-l cumpăr fiindcă iPhone-ul a împlinit 10 ani. Acum 10 ani era inventat primul model, aşa că e un fel de aniversare”, afirmă un fan iPhone.

Germania, Marea Britanie şi Franţa au fost cuprinse şi ele de febra iPhone 10. Iar în Statele Unite, oamenii s-au aşezat la cozi cu două zile înaintea lansării şi au dormit care pe unde au apucat.

„Suntem aici de ieri dimineaţă, de la 07:45. Îmi place funcţia de recunoaştere facială, dar şi dotările de securitate, camera foto”, spune o persoană de la coadă.

Noul telefon al celor de la Apple aduce prima schimbare radicală pentru iPhone - renunţarea la butonul de pornire şi ecranul cât toată partea frontală. Preţul dispozitivului nu este, însă, deloc de neglijat - peste o mie de dolari.

Pe aceeași temă