Cum ar fi trebuit să arate, de fapt, primul iPhone. Viziunea lui Steve Jobs

Data actualizării: Data publicării:
Apple Announces Launch Of New Tablet Computer
SAN FRANCISCO - JANUARY 27: Apple Inc. CEO Steve Jobs announces the new iPad as he speaks during an Apple Special Event at Yerba Buena Center for the Arts January 27, 2010 in San Francisco, California. Apple introduced its latest creation, the iPad, a mobile tablet browsing device that is a cross between the iPhone and a MacBook laptop. (Photo by Justin Sullivan/Getty Images)

Steve Jobs a avut, inițial, o altă viziune despre cum ar trebui să arate iPhone-ul. A vrut să se inspire puternic din cel mai de succes produs Apple până la momentul respectiv, și anume iPod-ul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Prototipurile de iPhone arată ca niște iPod-uri mai mari de plastic, care aduc oarecum la aspect cu vechile console portabile ieftine pe care se juca Tetris. 

Șeful diviziei însărcinate cu dezvoltarea tastaturii, Ken Kocienda, a postat pe Twitter două poze cu prototipurile în cauză. Cei din echipa de codare le porecliseră ”Wallabies”, însă nimeni nu știe de ce. Cele două terminale aduc cumva cu iPhone-ul care a fost ulterior lansat, mai ales prin prezența butonului de ”Home” pe fața acestora. Rolul lor a fost unul destul de important având în vedere că toată lumea a copiat respectivul design de tastatură, notează iphonehacks.com.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri