Cum va arăta iPhone 8

Data actualizării: Data publicării:
Apple Holds Press Event To Introduce New iPhone
Foto: Gulliver/Getty Images

Apple ar putea lansa anul viitor nu două, ci trei versiuni ale viitorului model de iPhone, informează News.ro.

Apple Holds Press Event To Introduce New iPhone
Foto: Gulliver/Getty Images

Anul 2017 va fi unul special pentru Apple - compania americană va aniversa 10 ani de la primul iPhone. Pe această logică, oamenii lui Tim Cook nu pot să lanseze un update minor, cum a fost cazul în ultimii doi ani, ci ar trebui să vină cu un produs mult mai interesant.

În primul rând, tocmai din această cauză, numele vehiculat pentru următorul model este iPhone 8, nu iPhone 7S, aşa cum ar fi fost ordinea firească. O altă variantă în ceea ce priveşte numele este ca Apple să renunţe cu această ocazie la numerotare şi să găsească o altă denumire, cum a făcut cu iPad Air.

Surse apropiate producătorilor de componente susţin că următorul model de iPhone va renunţa la aluminiu şi va avea un spate din sticlă. Nu ar fi prima oară când Apple ar folosi sticla. iPhone 4, de exemplu, a avut un spate construit din sticlă.

Aceleaşi surse susţin că, de anul viitor, iPhone va fi disponibil în trei versiuni. Alături de versiunile de 4,7 inch şi 5,5 inch, care erau şi până acum, va exista şi o versiune de 5 inch. De asemenea, este posibil ca versiunea de 5,5 inch să aibă un ecran curbat, construit chiar de Samsung.

Alte modificări importante care se vehiculează privind viitorul iPhone-ului vorbesc de un telefon cu rame laterale foarte subţiri, în care ecranul ocupă peste 90% din suprafaţa telefonului şi de eliminarea butonului Home.  Este însă posibil ca aceste modificări, dacă se vor adeveri, să fie implementate abia din 2018.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri