Sari la conținut

Gadgetul care, de la încheietura mâinii, recreează atmosfera de club

Proiectul este dezoltat de o echipă de ingineri şi pasionaţi de muzică germani iar motto-ul din spatele device-ului este că bassul trebuie simţit nu doar auzit. Dispozitivul îşi propune să recreeze atmosfera de club chiar dacă utilizatorul se află în maşină sau în casă şi redă muzica de pe un Iphone.

În ultimul deceniu, portabilitatea a devenit o caracteristică esenţială pentru orice echipament electronic. De aceea Basslet ajută dispozitivele audio să redea sunet la o calitate superioară fără să ocupe mai mult spaţiu decât un ceas. Dispozitivul este lăudat de mulţi DJ internaţionali pentru precizia sa. Basslet funcţioneză pentru frecvențe de sunet de la 10 până la 250 de herți şi se conectează uşor cu orice device fie el telefon mobil, tabletă, laptop sau boxă portabilă. Gadgetul nu are nevoie de nicio aplicaţie pentru a funcţiona şi este construit după modelul plug and play, ceea ce înseamnă că este extrem de intuitiv şi uşor de folosit. Producătorii lui Basslet susţin că produsul nu se adresează numai pasionaţilor de muzică ci şi profesioniştilor cum ar fi DJ care pot simţi mai bine muzica în timpul unui concert.

Proiectul a strâns deja peste 400.000 de euro pe platforma de crowdfunding Kickstarter depăşindu-şi semnificativ bugetul iniţial de 50.000 de euro. Dacă Basslet va ajunge pe linia de producţie, livrările vor începe din luna decembrie a acestui an şi device-ul va costa în jur de 150 de euro.