Gadgeturi dedicate consumatorilor de bere

Data publicării:
desfacator bere

BOX este pentru moment un proiect de Kickstarter însă în cele 10 zile de când a fost făcut public, oamenii sau înghesuit să îl finanţeze. BOX se conectează la internet prin intermediul unui receiver wireless şi poate fi programat cu ajutorul telefonului mobil.

Prin intermediul unui algoritm intitulat de creator „Noroc inteligent sau în engleză „smart cheers le trimite prietenilor tăi de pe reţeaua de socializare preferată o notificare cu locaţia, ora şi alţi factori aleşi de tine şi îi anunţă că ai deschis o sticlă de bere.

BOX include şi o funcţie de leaderboard care îţi permite să monitorizezi numărul total de sticle de bere pe care le-ai deschis şi să vezi unde te clasezi în topul tuturor utilizatorilor. Premiul pentru cel mai tenace băutor de bere i se acordă lui.....

Şi dacă tot vorbim despre bere, un grup de chimişti de la o universitate spaniolă de prestigiu au identificat compusul care face berea să aibă un gust neplăcut. Numit furfural, acest compus chimic reduce gustul proaspăt al berii şi disipă o aromă râncedă şi stătută.

Din fericire cercetătorii de la Universitatea din Madrid au inventat un senzor care se introduce în sticlă sau paharul de bere şi îşi schimbă culoarea dacă simte prezenţa compusului. Apoi o aplicaţie de Android îi poate ajuta pe utilizatori să interpeteze nuanţa discurilor şi le spune dacă berea va avea un gust bun sau nu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri