iPhone 8 nu a fost încă lansat, dar apar primele informații despre iPhone 9

Data actualizării: Data publicării:
apple

iPhone 8 continuă să fie cel mai așteptat dispozitiv al anului - în fiecare zi apar noi zvonuri, informații și imagini „exclusive” care prezintă detalii despre următorul flagship Apple. Korea Herald merge și mai departe și dezvăluie astăzi detalii despre un dispozitiv ce va fi lansat în 2018, iPhone 9.

Zilele trecute au apărut pe internet fotografii ale matrițelor iPhone 8, iPhone 7s și iPhone 7s Plus, iar în această dimineață un blogger cunoscut pentru publicarea de informații exclusive din domeniul tehnologiei a publicat un videoclip cu o machetă a noului iPhone 8.

Deși pare real, telefonul prezentat este doar o carcasă goală, o machetă realizată cel mai probabil de o companie chinezească specializată în fabricarea de componente sau huse. Totuși, chiar dacă modelul prezentat în imagini nu este un telefon adevărat, noul iPhone 8 ar putea să nu difere foarte mult.

Videoclipul cu macheta iPhone 8 nu este singura informație despre noile telefoane Apple apărută astăzi. Korea Herald scrie că divizia Samsung Display din cadrul Samsung Electronics a semnat un contract cu Apple pentru furnizarea a 80 de milioane de panouri OLED în 2018. Se presupune că acestea ar fi fost comandate de compania americană pentru modelul iPhone 9. Potrivit sursei citate, modelul lansat în 2018 va fi disponibil în două variante, una cu display de 5.28 inci și cealaltă cu display de 6.46 inci.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri