Sari la conținut

Mii de fani Apple, la cozi pentru noile iPhone-uri

Noile smartphone-uri iPhone 8 şi iPhone 8 Plus, lansate în urmă cu 10 zile, au ajuns de astăzi în magazine. Primii care s-au bucurat de noile produse Apple au fost locuitorii din Australia, Japonia şi China. iPhone X, telefonul aniversar al gigantului american, va fi comercializat începând cu 3 noiembrie.

În China, deschiderea magazinelor Apple a fost primită cu urale şi aplauze. Sute de oameni au stat chiar şi câteva zile la coadă pentru a fi printre primii care pun mâna pe noile iPhone-uri.

„Sunt foarte încântat, pentru că am cumpărat un iPhone înaintea altor oameni. A fost o zi agitată, dar palpitantă”, spune un tânăr.

Pentru unii, statul la coadă în aşteptarea noilor produse Apple a devenit deja o obişnuinţă.

În ultimii 6 - 7 ani, am stat în fiecare sezon la cozi. Sunt entuziasmat, aşa e în fiecare an şi prind de fiecare dată primele vânzări”, mărturisește un cumpărător.

Acelaşi entuziasm a fost şi la magazinele Apple din Japonia. Acolo cozile s-au format cu trei zile înainte ca iPhone 8 şi iPhone 8 Plus să ajungă la vânzare. Unii dintre clienţi, deşi şi-au achiziţionat noile telefoane, abia aşteaptă iPhone X.

Noile iPhone-uri au ajuns şi în Australia. Acolo aşteptarea a fost lungă pentru unii dintre fani.

Sunt de aproape 11 zile aici. Cred ca e a 11-a zi. Sunt astăzi aici pentru a desface primul iPhone pe canalul meu de YouTube”, spune un cumpărător.

Cel mai ieftin iPhone 8 costă 699 de dolari, iar cel mai ieftin iPhone 8 Plus 799 de dolari. iPhone 10 va avea un preţ de pornire de 999 de dolari şi va putea fi achiziţionat din magazine începând cu 3 noiembrie.

Anul acesta s-au împlinit 10 ani de la lansarea primului iPhone.