Noi imagini cu Samsung Galaxy S8. Când va fi lansat

Data publicării:
samsung galaxy s8

Galaxy S8 este cu siguranță unul dintre cele mai așteptate telefoane inteligente de până acum. Cei de la Samsung profită din plin de interesul internauților și lansează un nou videoclip de promovare, de data aceasta anunțând și data oficială la care va fi prezentat noul model.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

E oficial. Samsung a anunțat, prin intermediul unui videoclip de promovare, data următorului eveniment în care va prezenta publicului un nou telefon: 29 martie. Sud-coreenii nu au confirmat că ar fi vorba de mult-așteptatul Galaxy S8, însă presa de specialitate susține că acesta va fi elementul principal al evenimentului - data anunțată de Samsung coincide cu cea prezentată de bloggerul Evan Blass, care prezenta la sfârșitul lunii ianuarie și imagini și specificații ale noului telefon.

galaxy-s8-3

Pe lângă anunțul celor de la Samsung, internetul a fost cucerit și de noi imagini cu ceea ce se presupune că ar fi un model de Galaxy S8.

galaxy-s8-2
Foto: BGR

Bloggerii de la BGR susțin că au obținut fotografii exclusive cu telefonul, pe care le-au și publicat.

galaxy-s8-1
Foto: BGR

Chiar dacă mai toate zvonurile apărute vorbesc despre un ecran mai mare pentru Galaxy S8, modelul din imagini reprezintă versiunea standard, de 5,8”. Galaxy S8 foloseşte butoane virtuale în locul butoanelor fizice păstrează rata de aspect 16:9.

galaxy-s8-5

Galaxy S8 nu pare să renunţe la mufa jack 3.5 mm și, se pare va folosi un conector de tip USB-C pentru alimentare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri