Toate noutățile prezentate de Apple la conferința de joi

Data actualizării: Data publicării:
touch bar

APPLE PROFIT RECORD GETTY

Apple a organizat joi un eveniment pentru presă în Cupertino, California. Centrul prezentării a fost noul MacBook Pro, care vine de acum cu o bandă touchscreen(Touch Bar) în locul tastelor funcționale F1-F12, în partea de sus a tastaturii. Dar asta nu e tot. Găsiți mai jos toate noutățile anunțate, via Wired.

Noul MacBook Pro

mac book pro

Mai subțiri, mai ușoare, mai performante, cu trackpad Touch Force(mai mare) și cu un ecran mai bun, acestea sunt noile modele MacBook Pro.

Touch Bar

touch bar

Touch Bar-ul înlocuiește tastele funcționale F1 – F12. De aici puteți regla luminozitatea și puteți controla redarea fișierelor media și o puteți personaliza cu shortcut-uri pentru aplicații. De asemenea, aceasta conține un senzor Touch ID pentru autentificare și criptare a datelor.

Un MacBook Pro mai mic

mac book pro mic

Apple a lansat o versiune de 13 inci a noului MacBook Pro, care este mai slab din punct de vedere al configurației, dar are tastatura tradițională cu taste funcționale intacte. Costă 1.499 de dolari și este deja disponibil în magazine. Și este mult mai mic decât un MacBook Air de 13 inci.

Touch ID

touch id

Una dintre cele mai importante noutăți prezentate de Apple o reprezintă faptul că Touch ID-ul este acum disponibil pe MacBooks Pro. Nu e primul cititor de amprente instalat pe un laptop, dar acum se pot face plăți prin Apple Pay și puteți schimba utilizatorii laptopului mult mai ușor.

O aplicație nouă, denumită TV

apple tv

Apple speră să reducă timpul petrecut de utilizatori pentru a căuta lucruri interesante de urmărit cu o aplicație nouă, care aduce împreună spectacole recomandate din toate serviciile pe care utilizatorul le are instalate și le pune într-o singură aplicație. Aplicația are și suport Siri, astfel încât puteți vorbi cu televizorul mai des decât o faceți deja.

Apple Watch Nike+

apple watch nike

Apple a anunțat că va începe livrările pentru noul Apple Watch Nike+, anunțat la începutul acestui an. Dispozitivul este disponibil în această săptămână începând de la 369 de dolari.

Modul „Portret” pe iPhone 7 Plus

portret

Atunci când a lansat iPhone 7 luna trecută, Apple a petrecut o lungă perioadă de timp vorbind despre camera foto - mai ales camera de pe iPhone 7 Plus, care are un software suplimentar în modul „Portret”. Această caracteristică, numită Depth Effect, vă permite să realizați un instantaneu al unei persoane și se lăsați fundalul neclar. Această caracteristică nu a fost disponibilă inițial, dar a fost anunțată acum.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri