O femeie din China a păcălit 20 de bărbați să-i cumpere 20 de iPhone-uri

Data actualizării: Data publicării:
Apple's iPhone 7 And New Apple Watch On Sale In New York
Foto: Gulliver/GettyImages

husa-iphone-7

O tânără din China a reușit să aibă 20 de iubiți, iar după ce a reușit această performanță, a cerut de la fiecare un iPhone7. Cu banii obținuți din vânzarea telefoanelor și-a cumpărat o casă la țară.

Totul a început în momentul în care blogger-ul Proud Qiaoba a publicat povestea tinerei Xiaoli, o femeie din orașul Shenzhen, aflat în sudul Chinei. Aceasta le-a cerut celor 20 de iubiți să-i cumpere 20 de telefoane iPhone7, urmând ca după aceea să vândă telefoanele. Cu suma pe care a obținut-o din vânzarea celor 20 de telefoane, mai exact 14,500 de dolari, a plătit avansul pentru o casă. Să cumperi o casa este cu adevărat o realizare, cu atât mai mult în China, unde prețurile caselor sunt în continuă creștere.

Proud Qiaoba povestește pe blogul său  și despre reacția pe care au avut-o prietenii tinerei în momentul în care au aflat adevărata sursa de bani pe care a avut-o Xiaoli.

„Toată lumea vorbește despre asta, oare ce gândesc iubiții ei acum când povestea a devenit virală?” se întreabă bloggerul. O mulțime de utilizatori de internet și-au exprimat admirația pentru Xiaoli pe diferite rețele de socializare „Nu pot nici un iubit să-mi găsesc, iar ea poate avea 20 în aceeași perioadă, și îi poate convinge să îi cumpere și un iPhone7. Trebuie să aflu ce strategii folosește” au scris aceștia.

BBC a încercat să obțină un interviu cu Xiaoli, dar aceasta a refuzat, afirmând că toată viața ei a fost afectată de cele întâmplate, deoarece media a fost foarte interesată de povestea ei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri