(P) ASUS Vivobook Pro 14X OLED: un portabil conceput pentru creatorii de conținut

Data actualizării: Data publicării:
Asus Vivobook Pro OLED 1

Creatorii de conținut, aflați mereu în mișcare, primesc noi modele de laptopuri ASUS din seria Vivobook Pro. Designerii, graficienii, fotografii, vloggerii, YouTuberii și nu numai vor găsi în ASUS Vivobook Pro 14X OLED un companion perfect capabil să ducă la bun sfârșit și cele mai complexe fluxuri de creație. Diagonala de 14 inch este cea mai bună alegere pentru cei care își doresc mobilitate fără a compromite productivitatea. Portabilul de doar 1.45 kg se remarcă printr-un ecran senzațional cu tehnologie OLED și o multitudine de tehnologii, precum ASUS DialPad și ClearVoice, special concepute pentru productivitate fără compromisuri.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Căutarea laptopului ideal pentru cei care nu lucrează într-un singur loc a luat sfârșit odată cu ASUS Vivobook Pro 14X OLED, primul portabil cu DialPad din lume. Inginerii ASUS au pornit de la o coală de hârtie albă și au reușit să proiecteze un portabil puternic, dar ușor, ce se distinge ușor de celelalte modele afle pe piață prin capacul metalic cu aspect de țesătură ce respinge amprentele și petele.

Linia de design este completată de o tastatură iluminată cu design expresiv unde primează o tastă ENTER cu dungi de avertizare, tema industrială fiind continuată de designul Warning Orange al tastei ESC.

Versiuni pentru toate preferințele

Fie că vorbim de cele două opțiuni de culori, Comet Gray și Meteor White, sau de cele două configurații cu procesoare Intel din generația 11 (modelul Vivobook Pro 14X OLED N7400 disponibil cu procesor până la Intel Core i7-11370H) sau AMD din seria 5000 (modelul Vivobook Pro 14X OLED M7400 disponibil cu procesor până la Ryzen 9 5900HX), ASUS Vivobook Pro 14X OLED este expresia individualității, deci, orice preferințe ai avea, vei găsi un model care să ți se potrivească din toate punctele de vedere.

Tehnologii care vin în ajutorul creatorilor de conținut

DialPad este o modalitate foarte creativă de a controla ajustările din software-ul Adobe compatibil cu ajutorul interfeței virtuale integrate în touchpad-ul moale de mărimi complete datorită ariei crescute cu 49%.

Primul lucru pe care îl vei observa când deschizi prima dată laptopul ASUS Vivobook Pro 14X OLED este însă ecranul cu aspect 16:10 și rezoluție 2880 x 1800 pixeli. Acesta oferă un spațiu de lucru semnificativ mai mare față de un ecran tipic de 14 inch și impresionează prin volumul de culoare capabil să acopere 100% din spectrul coloristic DCI-P3 prin afișarea a peste 1.07 miliarde de culori, în medie de 1.6 ori ai bun comparativ cu un afișaj LCD.

Imaginile statice și cele în mișcare vor beneficia cel mai mult de pe urma tehnologiei OLED (Organic Light Emitting Diode), care permite atingerea unui contrast practic infinit, de 1.000.000:1 și un timp de răspuns fără rival, de doar 0.2 milisecunde. Acest lucru este posibil pentru simplu motiv că toți pixelii care formează un ecran OLED sunt aprinși și stinși individual.

Nu doar atât, dar tehnologia ASUS implementată în fiecare laptop OLED permite păstrarea acurateței culorilor validată PANTONE pe toată plaja de luminozitate, până la 600 de niți, fără să îți afecteze ochii și calitatea somnului, datorită reducerii emisiei de lumină albastră cu 70%, reușită validată de TUV Rheinland.

Sistemul de răcire ASUS IceCool Plus folosește două ventilatoare independente și două conducte de căldură pentru a răci eficient componentele, iar cele trei profiluri de ventilare îți permit să selectezi în orice moment nivelul de performanță de care ai nevoie.

Placa video dedicată NVIDIA GeForce RTX 3050/3050 Ti vine cu suport pentru NVIDIA Studio Driver, o versiune specializată de software testată îndelung care pune accent pe performanță și fiabilitate atunci când rulezi aplicații special concepute pentru artiști și pentru cei care lucrează cu programe 3D.

ASUS Vivobook Pro 14X OLED te lasă să îți dezlănțui creativitatea fără să îți stea in cale, fiind un partener de încredere de care cu greu îți va veni să te desparți când termini lucrul. Din fericire, toate motivele care îl fac pe Vivobook Pro 14X OLED excelent pentru mediile de lucru îți vor permite să consumi conținut multimedia sau să te joci jocuri relaxante în timpul liber.

Creatorii de conținut pot alege și modelele din seria Vivobook Pro X cu ecran de 16 inch, disponibile în configurații dotate atât cu procesoare Intel (Vivobook Pro 16X OLED N7600) cât și AMD (Vivobook Pro 16X OLED M7600).

Drept bonus, cei care cumpără un laptop ASUS Vivobook Pro vor primi trei luni de abonament gratuit la suita Adobe Creative Cloud care conține peste 20 de aplicații creative pentru sisteme desktop și mobile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri