(P) Site-ul global ASUS integrează eShop-ul local pentru clienții din România

Data actualizării: Data publicării:
Asus_imagine principala

Utilizatorii din România care doresc să cumpere produse ASUS o pot face începând cu luna octombrie direct din magazinul global ASUS - www.asus.com/ro și rog.asus.com/ro, care înglobează acum și eShop-ul local, împreună cu informații complete și de actualitate pentru toate produsele, tehnologiile și serviciile companiei. Pentru a marca acest eveniment, în perioada lansării vei putea găsi pe site promoții la notebook-uri și telefoane mobile, iar drept recompensă persoanele înscrise vor primi vouchere valorice și vor fi automat înscrise la tragerea la sorți care are drept premiu un laptop inovator Zenbook Duo 14 UX482.

Aprecierea de care se bucură produsele ASUS în România, precum și contextul pandemic incert (care a blocat participările noastre tradiționale la evenimentele cu public) ne-au determinat să luăm în calcul lansarea acestui spațiu virtual prin intermediul căruia să putem fi aproape de clienții noștri.

Prin noul site vom putea comunica mai eficient, oferind informații complete și actualizate despre produse și tehnologii, inclusiv posibilitatea de a le achiziționa sau rezerva din momentul lansării oficiale.

Misiunea acestei platforme este de a oferi consultanță specializată și dedicată pentru produsele ASUS, vizând atât publicului pasionat, cât și pe cel larg.”, a declarat Bogdan Ivașcu, Country Manager ASUS Romania.

Ascultând de feedback-ul clienților locali, eShop-ul oficial ASUS va fi integrat din luna octombrie în site-ul global al companiei, care va deveni astfel o sursă simplificată de informare și achiziție a produselor disponibile pe plan local.

Utilizatorilor produselor ASUS li se oferă astfel o platformă unică ce le permite să aleagă rapid, în deplină cunoștință de cauză soluții optime pe baza informațiilor și suportului tehnic oferit, dar și datorită comparatoarelor rapide de configurații, integrate cu opțiunea de cumpărare directă sau rezervare imediat după ce au loc lansărilor oficiale de noi produse.

Lansată inițial în primăvara anului 2020, platforma web dedicată a eShop-ului oficial ASUS România evoluează astfel în urma integrării cu site-ul global, facilitând prin contact direct un răspuns optim la nevoile utilizatorilor locali.

Lansarea coincide cu o perioadă de promoții și concursuri

Cu ocazia lansării noului eShop ASUS România, pe site se vor derula o serie de promoții la notebook-uri și telefoane mobile. Utilizatorii înregistrați pot beneficia de o reducere de 100 RON prin folosirea codului ASUS100.

Codul poate fi folosit în perioada 20 – 31 octombrie pe site-ul ASUS - www.asus.com/ro și rog.asus.com/ro – pentru orice comandă de minim 1.000 RON care nu conține produse deja aflate la reducere.Concursul cu premiu un laptop Zenbook Duo 14 UX482

Toți utilizatorii care îți fac cont în perioada 20 – 26 octombrie pe noul site, plus utilizatorii existenți care și-au creat contul pe site-ul ASUSRomania.ro vor fi automat înscriși într-o tombolă care va oferi câștigătorului un laptop senzațional cu două ecrane: Zenbook Duo 14 UX482.

Un companion puternic, elegant și de încredere, ASUS Zenbook Duo 14 UX482 este un model impresionant datorită celui de-al doilea ecran tactil înclinat la 7 grade, ScreenPad Plus, care împreună cu ecranului principal, ambele validate Pantone, permite realizarea de fluxuri de lucru greu de conceput pentru un laptop acum câțiva ani.

Aplicațiile care rulează pe cele două ecrane au la dispoziție toată puterea de procesare de care au nevoie datorită unei platforme ce poate fi dotată cu un procesor de top Intel Core i7 din generația 11, cu integrează placa video Iris Xe, totul fiind răcit de sistemul cu ventilatoare duale AAS Plus, ce aduce un flux de aer cu 49% mai mare în zona componentelor pentru o răcire eficientă.

În urma tragerii la sorți, câștigătorul desemnat va fi contactat de unul din reprezentanții ASUS pe adresa de email înregistrată și va trebui să furnizeze în 10 zile calendaristice toate datele necesare pentru a putea primi premiul. În caz contrar se va face o nouă extragere pentru alegerea altui câștigător.

Detalii și informații utile despre cele două concursuri precum și alte promoții în derulare găsești pe pagina de promoții ASUS.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri