(P) Waldevar Energy, constructor de parcuri fotovoltaice industriale din România, folosește cu succes laptopurile de business ASUS

Data actualizării: Data publicării:
Asus 1

În domeniul proiectării, construcției, testării și punerii în funcțiune a parcurilor fotovoltaice industriale de mari dimensiuni, Waldevar Energy este una dintre cele mai mari companii din România și sud-estul Europei. Având peste 300 de angajați și implementând un proces de exploatare a energiilor regenerabile care este văzut ca un model de urmat pentru construirea viitorului, sustenabilitatea, profesionalismul și competitivitatea sunt cuvintele principale care definesc această companie.

Având aceste valori în comun, ASUS s-a alăturat companiei Waldevar într-o colaborare care urmărește succesul în orice situație. Astfel, echipa Waldevar a fost dotată cu laptopuri ASUS B3 Flip, modele special concepute pentru a răspunde la toate cerințele ridicate și provocările din acest domeniu.

Laptopurile ASUS B3 Flip sunt construite dintr-un aliaj de magneziu și aluminiu, trecând fără ezitări testele de rezistență de nivel militar, fiind în același timp mai ușoare decât alte variante similare de pe piață, o caracteristică extrem de utilă în munca pe teren, un loc unde gadget-urile trebuie să aibă dimensiuni și greutăți reduse, pentru a nu deveni un impediment. Versatilitatea lui ASUS B3 Flip este perfectă, permițând transferul rapid de fotografii, fișiere și documente între membrii echipei aflați în diferite zone ale parcului de panouri fotovoltaice.

Factorul de formă „flip” al laptopului, care îi permite să se transforme în doar câteva secunde într-o tabletă de dimensiuni mai mari, îl face utilizabil în mod intuitiv și cu un stylus, astfel că echipa Waldevar Energy poate efectua cu ușurință schițe sau diagrame pe teren, chiar la locul în care acestea urmează să fie implementate. Suplimentar, ecranul luminos permite lucrul în lumina directă a soarelui, în mijlocul câmpului, astfel că pot fi observate cele mai fine detalii ale proiectelor, fără efort.

Am fost plăcut impresionat de una dintre facilitățile pe care acest laptop le oferă, anume stratul antibacterian de pe toată suprafața tastaturii și a touchpad-ului care distruge bacteriile și virușii, iar în această perioadă extrem de delicată s-a dovedit a fi un element binevenit” precizează Alexandru Mina, Executive Managing Director, Waldevar Energy.

Un aspect esențial pentru munca în echipa Waldevar Energy este reprezentat de video-conferințe, cea mai facilă modalitate de comunicare folosită în ultimii ani și felul principal în care se coordonează în timpul proiectelor cu partenerii de lucru.

Video-conferințele sunt principala noastră modalitate de a arăta celor cu care colaborăm , proiectanților de la birouri, situația reală din câmp, din teren, iar acest laptop ne-a oferit șansa de a realiza acest lucru foarte facil, datorită celor 2 camere video de foarte bună calitate, a funcțiilor speciale și mai ales a acelei funcții de anulare a zgomotului de fond care pe noi, în preajma utilajelor mecanizate din câmp, s-a dovedit a ne ajuta foarte mult”, mai punctează Alexandru Mina.

Parteneriatul dintre Waldevar Energy și ASUS stă mărturie a succesului posibil în urma colaborării dintre două companii care împărtășesc aceleași valori și care își doresc să livreze rezultate care depășesc permanent așteptările.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri