(P) Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): viitorul este deja aici

Data actualizării: Data publicării:
digi_UX9702_1

ASUS reimaginează laptopul viitorului prin lansarea lui Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), primul laptop cu ecran tactil de 17.3 inch care se pliază când este închis într-un laptop de doar 12.4 inch, mai mic decât o hârtie A4, facilitând transportul acestuia fără a compromite experiența de utilizare a unui laptop cu ecran mare.

ASUS este un nume sinonim cu inovația și acest lucru se observă cel mai bine în cazul remarcabilului laptop Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) caracterizat prin versatilitate, originalitate și, nu în ultimul rând, ingeniozitate, datorită ecranului pliabil cu diagonală de 17.3 inch, rezoluție 2560 x 1980 pixeli și raport de aspect 4:3 care poate fi pliat în mijloc pentru a forma două ecrane cu aspect 3:2 și rezoluție 1920 x 1280 pixeli, perfect alipite, fără margini.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Un singur ecran, posibilități infinite

Noul format pliabil oferă o versatilitate nemaiîntâlnită, cu mai multe moduri de utilizare posibile, completate de tastatura detașabilă ASUS ErgoSense Bluetooth cu taste de dimensiune completă și cursă de 1.4mm care include și un touchpad foarte precis cu o suprafață generoasă.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) este un laptop care se adaptează la orice situație, putând fi utilizat în mai multe moduri, în funcție de necesitățile de moment: ca un laptop cu tastatură virtuală sau fizică, desktop, tabletă, eReader sau cu ecranul extins complet pentru vizualizări multimedia sau fluxuri de productivitate. Posibilitățile sunt limitate doar de imaginație. Reconfigurarea ecranului pentru optimizarea spațiului în orice poziție se face foarte intuitiv cu ajutorul software-ului ScreenXpert.

ASUS nu a utilizat un simplu ecran pliabil, ci un superb panou NanoEdge cu raport ecran-corp de 87%. Acesta folosește tehnologie OLED (Organic Light Emitting Diode) și beneficiază de toate avantajele unui ecran ASUS OLED, de la rezoluție înaltă, culori ultra-realiste HDR cu o acoperire 100% a gamutului DCI-P3, până la calibrarea PANTONE, experiență cinematică oferită de compatibilitatea Dolby Vision și protejarea ochilor prin emisii de lumină albastră dăunătoare reduse cu până la 70%.

Când vei despături pentru prima dată ecranul vei fi surprins fără îndoială de cele 1.07 miliarde de culori afișate la un senzațional contrast de 1.000.000:1, la o luminozitate maximă de 500 niți și fără întreruperi grație timpului de răspuns ultra-rapid de 0.2 milisecunde.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): revoluția laptopurilor a început

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) nu este doar un laptop cum nu ai mai folosit, ci și un produs elegant cu finisaje premium care nu face compromisuri. Încă de la prima privire vei fi întâmpinat de noua monogramă ASUS care reflectă lumina în mod fascinant pe sticla de nuanță albastru închis.

Șasiul este unul compact, măsurând doar 0.87 cm când ecranul este deschis complet și este fabricat din materiale rezistente, un aliaj de magneziu finisat în nuanța Tech Black acoperit de un suport ergonomic din piele artificială de culoare verde închis. Balamaua care permite închiderea și deschiderea rapidă a ecranului OLED pliabil a fost testată intens, fiind garantată pentru 30.000 de cicluri, suficiente pentru mulți ani de utilizare normală.

Pare greu de crezut că suprafața de lucru tipică pentru un laptop de 17 inch este disponibilă acum într-un laptop care cântărește doar 1.5 kg fără tastatură și 1.8 kg cu tastatura ErgoSense. Închis Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) nu este mai mare decât o coală de hârtie A4, putând fi depozitat discret în eleganta husă inclusă în pachet.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) nu este doar un laptop foarte flexibil, la propriu, ci și un model dotat cu tehnologii de ultimă oră care vin în ajutorul utilizatorilor mobili: procesoare Intel din generația a 12-a, până la puternicul Core i7, cip grafic Iris Xe, porturi Thunderbolt 4 capabile de viteze uluitoare de 40 Gbps, o baterie de 75 Wh care poate alimenta laptopul pentru 9.5 ore, încărcare prin USB-C și conectivitate rapidă WiFi 6E.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) va fi disponibil în magazine începând cu trimestrul patru al anului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri