(P) Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402): 120 Hz pe toate fronturile

Data actualizării: Data publicării:
digi -UX8402_3

De la prima generație de laptopuri ASUS cu doua ecrane au avut loc multe îmbunătățiri, astfel, noul Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) aduce în premieră un ecran principal OLED cu rezoluție 2.8K, aspect 16:10, o rată de împrospătare fluidă de 120 Hz și un timp de răspuns excepțional de 0.2 milisecunde pentru imagini în mișcare de o claritate excepțională.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) este un laptop dezvoltat pentru creatori și pentru cei care lucrează de pretutindeni, oferind un spațiu de lucru fără compromisuri și performanță pregătită chiar și pentru cele mai pretențioase fluxuri de lucru.

Display OLED la 120 Hz de care te vei îndrăgosti

Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) reușește să ofere nu unul, ci două ecrane excepționale pentru că atât afișajul principal OLED, cât și cel secundar ScreenPad Plus au în comun mai multe caracteristici ca niciodată: rulează la 120 Hz, oferă o rezoluție fină 2.8K, acoperă 100% din spectrul de culoare DCI-P3 și sunt validate PANTONE din fabrică.

Afișajul principal de 14.5 inch cu aspect 16:10 și suport Dolby Vision este un excepțional panou OLED care a primit cea mai puternică certificare OLED: VESA DisplayHDR 500 True Black, datorită luminozității maxime de 550 niți. Ca și în cazul altor ecrane ASUS OLED, și acesta este certificat TUV Rheinland pentru emisii foarte reduse de lumină albastră dăunătoare, protejându-ți astfel ochii în timpul ședințelor de lucru sau când te relaxezi.

Contrastul extrem de 1.000.000:1 și timpul de răspuns de doar 0.2 ms al afișajului principal OLED asigură o claritate fără egal în timpul scenelor în mișcare și îți permite să observi cele mai fine detalii chiar și atunci când derulezi textul dintr-o pagină web.

ScreenPad Plus: fluxuri productive ajutate de ScreenXpert 3

În completarea afișajului principal, Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) oferă ecranul secundar ScreenPad Plus în variantă actualizată cu diagonală de 12.7 inch, rezoluție 2.8K, 120 Hz și o luminozitate maximă de 500 niți.

Ca și ecranul principal, ScreenPad Plus este tactil și afișează cu precizie culorile, permițând configurarea pentru fluxuri de creativitate și multitasking eficient prin intermediul Panoului de Control, componentă a aplicației ScreenXpert 3. Panoul de Control este personalizabil și permite controlul intuitiv și precis al aplicațiilor de productivitate compatibile: Adobe Photoshop, Illustrator, Lightroom Classic, Premiere Pro și After Effects, cu multe alte aplicații aflate deja în lucru.

Performanță pentru orice situație

Componentele de ultimă generație ale laptopului Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) sunt suficient de puternice pentru fluxuri de lucru care nu erau posibile acum câțiva ani pe un laptop. Astfel, în configurația de top primești un procesor Intel Core i9-12900H din generația a 12-a și o placă video NVIDIA GeForce RTX 3050Ti cu TDP maxim total de 85 Wați.

Cele două componente foarte puternice sunt răcite de noul sistem Active Aerodynamic System Ultra (AAS Ultra), un mecanism care îmbunătățește atât răcirea, cât și ergonomia prin ridicarea și înclinarea ScreenPad Plus la un unghi de 12 grade, moment în care fluxul de aer crește cu 38%. Răcirea laptopului Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) este completată de ASUS IceCool care constă în două ventilatoare de 12 V cu 93 și 97 de lame subțiri, curbate, și un radiator cu două conducte de căldură de 8mm. Combinate, cele două sisteme sunt capabile să răcească eficient componentele, păstrând un nivel acustic scăzut, care nu te deranjează, de doar 28 dB în modul Whisper.

Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) este disponibil pentru a fi comandat direct din eShop ASUS România.

Și la final o mențiune utilă: dacă participi în campania Părerea ta contează care se desfășoară în această perioadă, prin simpla publicare a unei recenzii de utilizare a noului tău laptop ASUS de cel puțin 200 de caractere pe oricare dintre platformele participante, vei primi gratuit un an de extindere a garanției produsului tău.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri