REVIEW. Asus a lansat patru noi telefoane în România

Data publicării:
asus

Gama de telefoane Zenfone de la Asus este îndrăgită de numeroşi utilizatori de Android datorită raportului foarte bun calitate preţ. Săptămâna trecută, Asus a lansat în România patru noi telefoane din această gamă, numite Zenfone 3, Zenfone 3 Ultra, Zenfone 3 Max şi Zenfone 3 Deluxe.

Zenfone 3

Zenfone 3 este un smartphone performant în cel mai simplu şi utilitar sens al cuvântului. Smartphone-ul are un design corect şi foarte simplu şi este construit din materiale de bună calitate.

Atât partea din faţă cât şi cea din spate sunt acoperite cu sticlă de protecţie împotriva zgârieturilor Corning Gorilla 2.5D.

Displayul de 5,2 sau 5,5 inchi foloseşte o tehnologie Super IPS+ şi are o rezoluţie full HD de 1920 pe 1080 de pixeli. Asta înseamnă că toate aplicaţiile şi clipurile video se văd foarte bine definit şi luminos pe ecranul lui Zenfone 3.

Zenfone 3 are o cameră foto de 16 megapixeli şi un senzor de imagine Sony cu stabilizare optică a imaginii pe 4 axe. Camera este capabilă să filmeze şi 4K şi include o stabilizare digitală pe 3 axe pentru această funcţie.

ZenFone 3 este primul telefon dotat cu noul procesor Qualcomm Snapdragon 625 cu opt nuclee şi are 4 GB de RAM. Asta înseamnă că se mişcă fluent, fără sacadări sau încetiniri chiar şi cu mai multe aplicaţii care rulează în paralel.

ZenFone 3 oferă şi un cititor de amprente, acesta fiind amplasat pe spate similar telefoanelor Huawei sau LG.

Telefonul este disponibil începând cu această lună şi costă în jur de 1.300 de lei.

Zenfone 3 Ultra

Zenfone 3 Ultra este modelul supradimensionat al gamei. Smartphone-ul are un ecran uriaş de 6,8 inchi cu rezoluţie full HD, o luminozitate foarte bună şi o paleta cromatică generoasă. Zenfone 3 ultra este un telefon creat special pentru utilizatorii care îşi folosesc smartphone-ul în principal pentru a se bucura de fişiere multimedia.

Aşadar, cei de la Asus au decis să echipeze noul Zenfone 3 Ultra cu tehnologia ASUS Tru2Life+ Video. E un nume foarte complicat pentru ceva ce este în esenţă foarte simplu. Această tehnologie foloseşte un procesor de imagine similar celor din televizoarele 4K UHD, pentru a optimiza fiecare pixel din fiecare cadru înainte să fie afişat. Asta înseamnă un contrast mai aproape de infinit şi imagini foarte detaliate.

Telefonul are un design foarte frumos, are o grosime de numai 4,2 milimetri şi este construit dintr-o singură bucată de aliaj de aluminiu.

ZenFone 3 Ultra este primul smartphone din lume cu sunet virtual surround pe 7.1 canale. Telefonul are două difuzoare stereo puternice şi un amplificator inteligent de sunet.

Bateria lui Zenfone 3 Ultra este foarte mare, 4600 de miliamperi, şi se poate încărca rapid graţie tehnologiei Quick Charge 3.0.

Zenfone 3 Max

Varianta Max a noii game Zenfone se remarcă prin bateria de 4130 de miliamperi care promite să le ofere utilizatorilor o autonomie de 30 de zile în modul stand by. În rest, atât din punctul de vedere al designului metalic cât şi al celorlalte funcţii, varianta Max este la paritate cu Zenforne 3.

Zenfone 3 Deluxe

ZenFone 3 Deluxe este vârful gamei ZenFone 3, ieşind în evidenţă prin designul premium. Telefonul are doar 4,2 mm grosime, corpul este realizat dintr-o singură bucată de aliaj de aluminiu şi antena integrată este perfect camuflată.

ZenFone 3 Deluxe are un ecran Super AMOLED de 5.7", cu rezoluţie Full HD şi acoperire de peste 100% a culorilor din spectrul NTSC. Asta înseamnă culori bogate şi vibrante, chiar şi atunci când este privit în lumina soarelui.

ZenFone 3 Deluxe integrează un procesor puternic Qualcomm Snapdragon 821 şi un cip grafic Adreno 530 şi 6 GB memorie RAM. Asta înseamnă performanţe impecabile orice activităţi aţi desfăşura pe telefonul mobil.

Zenfone 3 Deluxe are o cameră foto cu un senzor Sony de ultima generaţie cu o rezoluţie de 23 de Megapixeli, un obiectiv cu diafragmă minimă f 2.0 şi un sistem performant de stabilizare a imaginii pe 4 axe.

Zenfone 3 Deluxe dispune şi de cititor de amprente şi de funcţia de încărcare rapidă, iar calitatea sunetului este foarte bună.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri