Samsung a început testarea modelelor Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus

Data actualizării: Data publicării:
samsung s8 gsmarena
Foto: GSMARENA

Samsung știe că are nevoie de un „câștigător” și vrea ca noul Galaxy S8 să fie modelul care să ajute compania să-și revină după pierderile provocate de problemele cu Note 7. Pentru a fi siguri că noile modele nu vor avea probleme, coreenii vor mări perioada de testare a noilor modele, scrie presa de specialitate.

samsung s8 gsmarena
Foto: GSMARENA

Potrivit GSMARENA, Samsung a început deja testarea variantelor G9500ZCU0APLF și G9550ZCU0APLF în China. Coreenii testează simultan variantele G950FXXU0APLH și G955FXXU0APLH pentru piața internațională, mai scrie sursa citată.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nu se știe încă dacă modelul mai mare va fi denumit „edge” sau „plus”(zvonurile apărute până în prezent vorbesc despre ambele variante), însă este foarte probabil ca ambele modele să aibă ecran curbat.

De asemenea, se vorbește din nou despre „S Pen”, astfel încât utilizatorii de stylus să nu fie nevoiți să aștepte partea a doua a anului pentru lansarea următorului model Note.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri