Samsung lansează miercuri noul Galaxy S8

Data actualizării: Data publicării:
samsung galaxy s8

Samsung va prezenta astăzi, în cadrul unei conferinţe, modelele Galaxy S8 şi S8 Plus, după ce o serie de imagini şi informaţii despre caracteristicile produsului au fost deja dezvăluite la începutul lunii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Galaxy S8 este cu siguranță unul dintre cele mai așteptate telefoane inteligente de până acum. Samsung a anunțat, pe 3 martie, data evenimentului în care va prezenta publicului un nou telefon: 29 martie 2017. Evenimentul Unpacked are loc în Londra, și va începe la ora 18.00. Dacă doriți să urmăriți live lansarea Galaxy S8 puteți accesa link-ul de mai sus.

Site-ul german de tehnologie WinFuture a obţinut informaţii despre specificaţiile modelelor S8 şi Galaxy S8 Plus şi chiar imaginile oficiale ale smartphone-urilor pe care Samsung vrea să le prezinte la conferinţa de presă. 

Potrivit nemților, Galaxy S8 va avea un display de 5,8 inci iar Galaxy S8 Plus 6,2 inci. Display-ul curbat OLED va fi folosit pentru ambele modele Galaxy S pentru prima dată, iar noile modele nu vor mai avea butonul fizic „home”, dar ecranul rezistent la apă şi la praf va fi păstrat.

Una dintre noutățile cu care Samsung vrea să impresioneze este scanerul pentru iris care va fi montat pe ambele telefoane, pentru a îmbunătăţi securitatea şi a reduce dependenţa de scanerul de amprentă.
 
Potrivit sursei citate, preţul de pornire pe piața europeană va fi de 799 de euro pentru Galaxy S8 şi 899 pentru Galaxy S8 Plus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri