TOP. Cele mai așteptate cinci gadgeturi în 2017

Data publicării:
top gagdgeturi 2017

2017 se anunță unul important în lumea gadgeturilor - ecrane mai bune, actualizări ale sistemelor de operare pentru a le face mai rapide și durată de viață mai mare a bateriilor. Cei de la cNET au făcut un top al celor mai așteptate cinci gadgeturi în 2017, pe care vi-l prezentăm mai jos.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

5. Nintendo Switch

Nintendo Switch este o consolă hibridă ce poate fi folosită atât în mod portabil, departe de casă, cât şi conectată la un televizor.

nintendo switch

În mod standard, noua consolă Nintendo este compusă dintr-un touchscreen de 6,2 inch cu rezoluţie 720p şi două controllere, numite Joy-Con, care îl încadrează - aceasta fiind configuraţia portabilă. Al doilea setup implică folosirea unei baze prin care consola este conectată la televizor. Nintendo a anunţat că Switch va fi disponibilă la nivel global începând cu 3 martie.

4. Tesla Model 3

tesla model 3

Având în vedere preţul de 35.000 de dolari, deschiderea clienţilor pentru maşinile electrice, dar şi succesul de care s-au bucurat modelele Tesla S şi Tesla X (în ciuda preţului ridicat), Tesla Model 3 pare să fie reţeta care să ducă mașinile lui Elon Musk în toată lumea.

3. Samsung Galaxy Note 8

Unul dintre cele mai costisitoare eşecuri din istoria modernă a tehnologiei, retragerea de pe piaţă şi oprirea producţiei Galaxy Note 7, îi obligă practic pe cei de la Samsung ca următorul model al gamei să fie unul de succes.

2. Apple iPhone 8

iPhone 7 este cu siguranță unul dintre cele mai bunte telefoane ale lui 2016. Este performant, oferă utilizatorului mai mult spațiu, este rezistent la apă, are o baterie bună și cameră excelentă. Cu toate acestea, iPhone 7 nu este un model nou, este pur și simplu o actualizare a vechiului model, 6S. Fanii Apple așteaptă cu nerăbdare următorul eveniment de lansare al companiei, mai ales că anul acesta se împlinesc 10 ani de la lansarea primului iPhone.

1. Samsung Galaxy S8

Samsung știe că are nevoie de un „câștigător” și vrea ca noul Galaxy S8 să fie modelul care să ajute compania să-și revină după pierderile provocate de problemele cu Note 7. De asemenea, potrivit specialiștilor, compania coreeană va încerca să lanseze noul model înaintea celor de la Apple, pentru a lua un avans în fața americanilor înainte de lansarea Note 8.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri