Un nou record de viteză la zborul cu un jetsuit

Data publicării:
maxresdefault

A fost stabilit un nou record de viteză la zborul cu un jetsuit, un costum special creat, asemănător celor din filmul Iron Man. De asemenea, a fost stabilit și un nou record în ceea ce privește distanța cu un astfel de „aparat”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Doi piloți cu costume speciale au stabilit noi recorduri, pe o plajă din orașul britanic Bournemouth, ducând mai departe limitele ce pot fi atinse de aceeastă tehnologie, relatează Euronews.

Angelo Grubisic a stabilit un nou record de viteză, după ce a zburat cu 74 de kilometri la oră. De altfel, el a doborât recordul stabilit chiar de colegul său Richard Browning, al cărui record a fost omologat anul trecut de Cartea Recordurilor: a zburat cu 51,5 km/h.

De această dată, Richard Browning a doborât recordul de distanță la zborul cu un astfel de costum special: 1,4 kilometri.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri