Cât de bun este noul Nokia 3310 în comparație cu iPhone 7

Data actualizării: Data publicării:
old-nokia-3310-meets-new-3310

Relansarea modelului 3310 a cucerit internetul. Nostalgia, aspectul retro, bateria care pare să nu se termine niciodată și nu în ultimul rând Snake, unul dintre primele jocuri populare pe telefonul mobil, au făcut din noul 3310 un telefon pe care mulți și-ar dori să-l încerce.

old-nokia-3310-meets-new-3310
Foto: cNet

Jurnaliștii de la cNet au testat telefonul prin Barcelona, încercând să afle cum s-ar descurca „o noapte în oraș” în lumea telefoanelor inteligente - l-au comparat cu un iPhone 7. Găsiți video aici.

Evident, la nivel de aplicații „sociale” iPhone este câștigător detașat - pe 3310 nu se pot instala Twitter, Instagram sau Facebook. Tot telefonul celor de la Apple câștigă și atunci când vine vorba de găsit un anume loc, ținând cont de faptul telefonul Nokia nu are hărți sau GPS. Totuși, când vine vorba de o călătorie lungă cu metroul nimic nu poate fi mai plăcut decât clasicul joc Snake.

Și, când la finalul zilei constați că bateria iPhone-ului s-a terminat de mult și nu mai poți nici suna să rezervi o masă iar 3310 mai rezistă cel puțin o săptămână... îți e greu să spui cine a câștigat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri