VIDEO. Cum arată prima „mașină zburătoare” finanțată de unul dintre fondatorii Google

Data actualizării: Data publicării:
kitty hawk flyer

Larry Page, unul dintre fondatorii Google, este implicat de ceva vreme în proiectul unei mașini zburătoare, iar astăzi a apărut și prima dovadă: un videoclip cu respectivul dispozitiv, informează Mashable.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Kitty Hawk Flyer este un aparat de zbor electric nou. Este sigur, testat și legal de folosit în Statele Unite ale Americii. Prima versiune a fost creată în mod special pentru zborul deasupra apei. Nu ai nevoie de licență de pilot și vei învăța să o controlezi în câteva minute”, se arată în descrierea videoclipului de prezentare a dispozitivului.

Într-o declarație pentru New York Times, Larry Page a declarat că „am visat toți să zburăm ușor și fără efort cel puțin odată” și că „e entuziasmat că în viitorul apropiat va putea să se urce pe Kitty Haw Flyer pentru un zbor ușor și rapid”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri