WhatsApp va permite revocarea mesajelor trimise

Data actualizării: Data publicării:
whatsapp

WhatsApp plănuiește o actualizare a aplicației care va permite utilizatorilor editarea, revocarea/ștergerea mesajelor trimise care nu au fost citite, scrie Express.co.uk.

Facebook-Owned Mobile Messaging Application WhatsApp Adds End To End Encryption
Foto: Gulliver/Getty Images

WhatsApp va permite în curând utilizatorilor revocarea, rechemarea sau editarea mesajelor care au fost deja livrate în cadrul aplicației de chat. Caracteristica ar permite utilizatorilor să editeze sau să revoce mesajele trimise din greșeală, precum și orice text cu greșeli.

WhatsApp testează în prezent noua caracteristică în viarianta beta a aplicației pentru iPhone, anunță The Independent. Cei cu acces la versiunea beta spun că funcția este dezactivată în mod implicit, ceea ce înseamnă utilizatorii trebuie să știe de existența ei, și să caute în meniul de setări pentru a o activa.

Apăsarea lungă pe un mesaj trimis în versiunea iOS beta de WhatsApp include acum două noi opțiuni în meniul mic: edit vă va lăsa să editați mesajul trimis iar revoke vă va permite să îl ștergeți. Totuși, opțiunea de revocare funcționează doar dacă destinatarul nu a citit mesajul.

Utilizatorul Twitter @WABetaInfo a publicat o fotografie și un video în care arată cum funcționează noua caracteristică.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Până acum compania nu a comentat informațiile despre noua funcție.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri