10 surprize pregătite de YouTube pentru „Săptămâna Ciudaților”

Data publicării:
youtube geek week ascii

De această dată, puteți vedea o versiune „retro” a unei pagini de internet, puteți găsi jocuri sau puteți învăța cum să mișcați ecranul cu ajutorul „forței” din Războiul Stelelor, potrivit Mashable.

Iată care sunt cele mai interesante 10 surprize pe care le puteți găsi pe Youtube în această săptămână:

Cum ar fi arătat YouTube acum 20 de ani? Tastați „/ geek week” în bara de căutare și veți vedea site-ul într-o versiune retro, cu text colorat pe fond negru.

 

Fanii Star Trek nu trebuie decât să tasteze „Beam me up, Scotty” în bara de căutare și vor vedea cum rezultatele căutării se „materializează” în stilul navei Enterprise.

Dacă există referiri la Star Trek, nici cele la Războiul Stelelor nu puteau lipsi. Tastând „use the force, Luke” în bara de căutare veți face ecranul să plutească, doar prin mișcarea mouse-ului.

Nici jocurile retro nu lipsesc. Una din surprizele pregăite de YouTube este jocul „Missile Attack”. Când vă uitați la un clip, e suficient să tastați „1980” oriunde în pagină (nu în bara de căutare sau în câmpurile de comentarii) și veți avea misiunea de a apăra clipul de atacul rachetelor. Dacă nu reușiți, clipul va apărea ca o fereastră spartă.

Dacă videoclipul pare să refuze să se încarce, apăsați săgeata stânga de pe tastatură. Pe ecran va apărea vechiul joc „Șarpele”, existent pe aproape toate telefoanele mobile de acum 10-15 ani.

Dacă tastați „&wadsworth=1” la finalul URL-ului unui videoclip, acesta va sări automat de prima parte. De ce? Un meme care a făcut valuri pe Reddit spunea că primele 30 de procente ale unui clip nu merită niciodată văzute.

Harlem Shake, dansul devenit viral chiar pe YouTube anul trecut, nu putea lipsi din lista de surprize. Tastați „do the Harlem Shake” în bara de căutare și rezultatele căutării vor dansa în ritmul muzicii.

Nici celebrul „doge meme”, care a făcut valuri pe Internet, nu a fost uitat. Dacă tastați „doge meme” în bara de căutare, toate cuvintele din pagină vor apărea scrise cu fontul Comic Sans, folosit pentru acest meme.

Statistici pentru tocilari. Dacă dați click dreapta pe video, una dintre opțiuni este „stats for nerds”, care vă furnizează date suplimentare despre clip.

Dacă tastați „&pow=1&nohtml5=1” la finalul URL-ului anumitor clipuri, veți vedea un buton nou, numit „pow”, cu ajutorul căreia veți vedea imaginile ca în benzile desenate dintr-o revistă veche.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri