2.0. GOiN, aplicația românească pentru Android destinată amatorilor de concerte

Data publicării:
goin

Deşi potenţialul aplicaţiei este unul uriaş, dezvoltatorii se concentrează în prima fază pe serviciile de ticketing. Astfel, aplicaţia pune la dispoziţie o serie de comenzi utile.

Totul începe cu o hartă şi o agendă a evenimentelor care au loc acum sau în viitor pe o rază de la 5 la câteva zeci de kilometri în jurul locaţiei selectate.

De exemplu, dacă plecați în vacanţă în Londra şi vreți să ştiți ce evenimente au loc în perioada respectivă în capitala britanică, puteți afla acest lucru din panoul de 360future. Aplicaţia oferă de asemenea şi un modul de navigare turn by turn care vă duce până la poarta evenimentului. Această funcție poate fi extrem de utilă, mai ales în cazul meciurilor de fotbal sau a concertelor de mari dimensiuni care se desfăşoară în locaţii cu câteva zeci de intrări.

Aplicaţia include de asemenea şi un mod simplu şi dinamic de stocare a biletelor în galerie, precum şi posibilitatea de a transmite prietenilor biletele la un eveniment. Aşadar, dacă ați cumpărat bilete pentru tot grupul de prieteni, platforma GOiN va scuteşte de multe drumuri sau telefoane date pentru a înmâna personal biletul fiecărui prieten în parte. Cu un singur click le puteţi trimite unul, două sau zece bilete unice fiecăruia dintre ei.

Și furnizorii de servicii de ticketing ar avea de câştigat de pe urma acestei aplicații, deoarece sistemul de securitate al biletelor este unul ingenios, uşor şi ieftin de implementat. Aplicaţia poate rula pe orice device Android și, pentru a transforma un device într-un scanner folosit la intrarea evenimentului, nu este nevoie decât de o camera frontală, o conexiune la internet sau intranet şi aplicaţia instalată pe tabletă sau telefon.

Astfel, un consumator are un bilet digital care are un semn unic - fie un cod de bare, fie un QR code salavat pe smartphone. El se prezintă cu biletul pe telefon la eveniment unde persoana de la intrare are o tabletă care acţionează că un scanner. Organizatorul evenimentului poate selecta mai multe nivele de securitate pentru procesul de scanare, cum ar fi spre exemplu introducerea unui cod numeric la faţă locului. Tot procesul de validare a tichetului durează câteva secunde.

Aplicaţia GOiN este gratuită şi poate fi descărcată din Google Play Store.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri