2.0. Noua cameră miniaturală Pentax Q7 este un gadget practic și ușor de transportat

Data publicării:
pentax

Pentax Q7 urmează modelului Q10 care a fost scos pe piață anul trecut. Conceptul companiei pentru aceste minunății miniaturale este similar cu cel din spatele seriei NEX de la Sony. Combinația dintre o cameră performantă cu lentile interschimbabile și un corp extrem de mic și colorat rezultă într-un gadget foarte practic și ușor transportabil.

Bineînțeles, pentru a micșora designul unei camere cu lentile schimbabile într-o carcasă atât de mică, Pentax a trebui să folosească un senzor de 1 /1.7 inchi, similar cu cel găsit în Canon S110, precum și un nou design de lentile pentru acest format.

Acest design este puțin ciudat deoarece se adresează acelor fotografi care vor să folosească mai multe tipuri de obiective însă nu sunt dispuși să facă niciun compromis când vine vorba de mărime.

Cu ocazia lansării noului aprat de fotografiat ce a avut loc în această săptămână, dezvoltatorii Pentax au scos în evidență faptul că tehnologia de pe piața camerelor foto a ajuns cumva într-un punct static. Ceea ce înseamnă că noul design împreună cu peste 100 de variante de culoare s-ar putea să vândă câteva unități.

Noul Pentax Q7 este disponibil pentru precomandă începând cu această săptămână și împreună cu lentila standard O2 costă 500 de dolari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri