Abonaţii RCS & RDS își pot achita facturile la terminalele ZebraPay

Data publicării:
Terminal de plata ZebraPay

 

Astfel, ZebraPay și RCS & RDS pun la dispoziția clienților o alternativă de plată simplă, sigură și modernă, accesibilă 24 din 24 de ore. Terminalele de plată ZebraPay se găsesc în marile reţele de retail precum Kaufland, Billa, Cora, Auchan, Carrefour, Mega Image, în universităţi, centre comerciale, pieţe, benzinării şi magazine de proximitate.

Abonații RCS & RDS care vor alege să își plătească facturile la terminalele ZebraPay vor parcurge doar 3 pași: selectarea serviciului, scanarea codului de bare de pe factură sau tastarea numărului de client şi introducerea sumei de plată. Plata va fi confirmată în câteva secunde, prin eliberarea unei chitanțe.

Din dorinţa de a veni în întâmpinarea clienţilor noştri, am dezvoltat de-a lungul timpului o gamă variată de modalităţi de plată şi o reţea extinsă de puncte de prezenţă pentru plata facturii. Prin parteneriatul cu ZebraPay, le aducem un beneficiu în plus clienţilor noştri, oferindu-le o soluţie rapidă, flexibilă şi modernă de plată a facturii”, a declarat Florin Nemeş, Coordonator Marketing & PR, RCS & RDS.

Avem o prezență națională foarte bună, astfel că introducerea serviciului de plată a facturilor RCS & RDS a venit ca ceva natural. Ne dorim să le oferim clienților nostri un real one-stop-shop, iar acest serviciu vine în completarea unei palete largi de servicii, cum ar fi reîncarcarea cartelelor prepaid, achiziționarea de bilete de tren și plata rovinietei și a facturilor”, a declarat Adrian Badea, CEO ZebraPay.

Rețeaua ZebraPay este alcătuită din 1500 de terminale de plată, amplasate în peste 300 de localități și pune la dispoziția clienților săi servicii precum plăți facturi, rovinietă, reîncărcare cartele prepaid, plăți online, monedă virtuală, bilete de tren și bilete la spectacole.

Despre RCS & RDS

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune, furnizând servicii în România, Ungaria, Cehia, Spania şi Italia. Compania este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit, dar şi unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă şi mobilă, internet mobil precum şi servicii de conţinut video la cerere. Prin divizia Digi Business, clienţii persoane juridice beneficiază de soluţii integrate de telecomunicaţii şi beneficiază de calitatea şi siguranţa serviciilor marca Digi, dar şi de consultanţă şi asistenţă permanentă. Compania deţine singura televiziune de ştiri din România în format full HD, Digi24 HD, cu 8 staţii locale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 şi 3, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life şi Digi Animal World, un canal de muzică, Utv.

Despre ZebraPay

ZebraPay oferă o metodă simplă și rapidă de efectuare a plăţilor electronice prin terminale de plată de tip self-service. Prin terminalele ZebraPay pot fi efectuate plăţi cu numerar pentru o gamă largă de produse şi servicii: plăți facturi, rovinietă, reîncărcare cartele prepaid, plăți online, monedă virtuală, bilete de tren și bilete la spectacole.

Compania deţine cea mai mare reţea de terminale de plată de tip self-service, acestea fiind amplasate in peste 300 de localităţi din ţară. Terminalele ZebraPay pot fi găsite în marile reţele de retail precum Kaufland, Billa, Cora, Auchan, Carrefour, Mega Image, în universităţi, centre comerciale, pieţe, benzinarii şi magazine de proximitate.

Pentru mai multe informaţii despre ZebraPay, accesați http://www.zebrapay.ro/

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri