Ambasada Suediei, mesaj viral pentru SRI. Către „băieții blonzi cu ochi albaștri”

Data actualizării: Data publicării:
ambasada suediei la bucuresti - pagina de facebook oficiala
Foto: captura Facebook

Azi este ziua SRI-ului. Serviciul Român de Informații, abreviat SRI, face astăzi 29 de ani. Înființat în data de 26 martie 1990 este, alături de SIE (Serviciul de Informații Externe) unul dintre serviciile secrete ale României.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cei de la Ambasada Suediei de la București, cunoscuți deja românilor pentru umorul de care dau dovadă și mesajele virale de pe Facebook, au postat un mesaj de felicitare pentru SRI.

Felicitarea electronică, dacă o putem numi așa, este simplă, formală, de culoare albastră. Are în colțul din stânga sus antetul ambasadei. Mesajul pentru SRI este și el unul simplu:

Către: „Băieții blonzi cu ochi albaștri”

De la: Băieții blonzi cu ochi albaștri

La mulți ani!

Gluma despre „băieții cu ochi albaștri” din SRI este bine-cunoscută printre români. Tocmai de aceea utilizatorii Facebook s-au amuzat și i-au lăudat pe cei de la Ambasada Suediei pentru umorul de care dau, încă o dată, dovadă.

Mesajul, postat marți dimineața la ora 10, a strâns până în momentul redactării materialului aproape 5.000 de like-uri, peste 1.000 de share-uri și zeci de comentarii.

Serviciul Român de Informații, spre deosebire de SIE, se ocupă de culegerea și valorificarea informațiilor exclusiv pe teritoriul României.

Eduard Hellvig, membru al PNL, este actualul director al SRI, fiind numit în funcție la propunerea președintele Klaus Iohannis, în data de 2 martie 2015.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri