Aplicaţia folosită de şefi pentru a-și monitoriza de pe telefon angajaţii

Data publicării:
Computer concurs-Mfax 1-1

 

Aplicaţia Nexus Locator se instalează pe telefonul de serviciu şi furnizează managerului informaţii preţioase cu privire la fiecare mişcare a anagajaţilor săi: viteza de deplasare, perioadele de staţionare sau traseul parcurs într-un interval de timp, atingerea punctelor de interes pentru companie, potrivit cariereonline.ro.

Reprezentanţii Nexus Electronics spun că managerii cei mai interesaţi de un astfel de sistem de supraveghere provin din domeniile Servicii şi Logistică.

Practic, prin această aplicaţie, managerii au înlocuit sistemul de verificare prin GPS tradiţional, cu ajutorul căruia monitorizau flota de maşini a companiei, cu monitorizarea angajatului. Nu este neapărat un tool de spionare a angajatului, cât mai degrabă o eficientizare a comunicării; managerul poate trimite instant date cu locaţiile unde trebuie să ajungă angajaţii, ei descarcă adresa locaţiilor prin Google Maps, de exemplu, economisind timpul unor convorbiri telefonice. Este adevărat că este şi un indicator al eficienţei şi productivităţii angajatului”, spune Răzvan Paraschiv, Brand Manager Nexus Electronics.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri