Aplicația gratuită care plătește utilizatorii

Data publicării:
wow app facebook

„Numele meu este Thomas Knobel și sunt fondatorul WowApp”. Thomas a înființat compania Nobel acum 17 ani iar în momentul de față conduce un business internațional, cu una dintre cele mai rapide creșteri din Statele Unite ale Americii. În ciuda experienței sale generoase în domeniu, Thomas mărturisește că dezvoltarea aplicației WowApp a fost o adevărată provocare și un efort susținut care a durat cinci ani.

„A fost o provocare incredibilă să construim WowApp”, spune el.

WowApp are ambiții mult mai mari decât o simplă aplicație de chat și videocalling. Filozofia din spatele softului este că toți utilizatorii unei aplicații participă la succesul ei și ar trebui răsplătiți pentru asta.

Așa se face că deși aplicația este gratuită își remunerează utilizatorii cu 70% din încasările pe care le înregistrează din advertising și apeluri plătite. Restul de 30% sunt păstrați pentru a acoperi costurile de dezvoltare și de mentenanță ale aplicației.

Aplicația a devenit populară la foarte scurt timp după lansare. În ultimele trei luni a crescut de la 9.000 la peste 100.000 de utilizatori din peste 100 de țări. 35,000 dintre aceștia sunt români. Thomas ne asigură că eforturile de marketing au fost minime și s-au concentrat doar pe piața de la noi. În celelalte țări, spune el, aplicația a crescut în mod natural, într-un ritm pe care nu l-a mai întâlnit în cariera sa până acum.

Pe lângă funcționalitățile de mesagerie și videocall extrem de bine executate, stabile și complexe, WowApp este o aplicație specială prin misiunea sa. Reușește într-un mod simplu și intuitiv să îți ofere o experiență foarte coerentă de chat alimentată de o filozofie economică originală: „utilizatorul nostru, partenerul nostru”, și de un motto pe măsură: dacă vei dărui, vei fi mai fericit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri