APPLE lansează iPhone6. Oamenii au plătit sute de dolari pentru a prinde un loc bun la coadă 

Data publicării:
apple 3 1

Evenimentul va avea loc în California, la ora 20.00, ora României. Prin lansarea iPHONE6, experţii în domeniu cred că Apple încearcă să-şi recâştige din popularitatea pierdută. Unul dintre argumente este că gigantul IT va veni cu un telefon cu dimensiuni sesizabil mai mari, pentru a răspunde astfel concurenţilor sud-coreeni. 

Expert IT: „Oamenii vor telefoane mari”

„În ultimii ani, aceste telefoane cu ecran gigant de la Samsung au dovedit că oamenii vor telefoane mari. Într-un fel, vedem că Apple copiază acest lucru de la Samsung, ceea ce este foarte interesant pentru că până acum discursul lor a fost complet opus”, a declarat expertul IT, Steve Kovach.

Fanii așteaptă și lansarea iWatch-ului

La fel de aşteptată este şi lansarea iWatch-ului, ceasul inteligent cu ecran flexibil tactil circular. „Ceasul va fi dotat cu tehnologia NFC. Îl poţi folosi la plăţi prin simpla apăsare a ecranului ceasului la un punct de plată fără să fii nevoit să-ţi scoţi telefonul sau cardul de credit”, a dezvăluit jurnalista IT, Christina Bonnington.

Cozi în fața magazinelor APPLE 

Fanii Apple din întreaga lume aşteaptă cu nerăbdare noile lansări şi, pentru a fi siguri că pun mâna pe noile gadgeturi, s-au aşezat de zile bune la cozi în faţa magazinelor companiei. „Sunt aici de duminică, 31 august. Sunt al treilea la coadă, iniţial am fost primul, dar băieţii de aici mi-au cumpărat locul pentru 250 de dolari”, a spus un fan Apple. „Dorm cam două ore pe noapte, dar merită cu vârf şi îndesat”. Aşteptarea celor care stau la cozi va mai dura, pentru că lansarea de azi e strict publicitară, dar aparatele vor ajunge în magazine în aproximativ 10 zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri