BUSINESS CLUB. Ecranul tactic cu butoane, produs de o companie americană

Data publicării:
teleff

Printr-o simplă comandă, pe ecranul plat al unui telefon mobil inteligent pot apărea butoane. Tot aceeaşi comandă face ca butoanele să dispară.

Acest tip de ecran tactil este produs de compania Tactus, care încearcă de ceva vreme să le vândă producătorilor de telefoane mobile şi tablete această tehnologie.

„Tactus îşi are originea în 2007. Uitându-mă la iPhone şi la toată eleganţa interfeţei de pe ecranul său, mi-am dat seama în acelaşi timp că îmi place Blackberry-ul meu cu butoane”, spune Craig Ciesla, fondatorul Tactus.

Cei de la Tactus au avut și anul acesta un stand la târgul de electronice din Las Vegas, dar producătorii de dispozitive mobile nu s-au lăsat, deocmadată, convinși să adopte ecranul tactil cu butoane.

Marele dezavantaj al ecranului produs de cei de la Tactus este faptul că nu poate fi aplicat pe gorilla glass, sticla rezistentă la șoc folosită pe telefoanele și tabletele Apple și pe multe dintre dispozitivele cu Android. Totuși, cum concurența pe piața telefoanelor și tabletelor este tot mai mare, producătorii de dispozitive mobile caută tehnologii noi, prin care sa îți scoată produsele în evidență.

Și, cum ecranele tactile sunt în continuare greu de folosit de catre cei care scriu multe mesaje, cei de la Tactus și butoanele lor lichide încălzeşte mai au o șansă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri