Când va fi prezentat oficial iPhone 8

Data actualizării: Data publicării:
Apple store GettyImages-477483954

Lansarea noului flaghsip Apple a fost, de la începutul anului, subiectul multor speculații. Potrivit WSJ, iPhone 8 va fi lansat mai devreme decât se așteptau fanii Apple, pe 12 septembrie.

Apple Watch Available at Retail Locations
Foto: Gulliver/GettyImages

Potrivit cNet, informațiile Wall Street Journal provin de la surse apropiate companiei americane și reprezintă o confirmare a unor informații publicate în urmă cu câteva zile. Potrivit sursei citate, în cadrul evenimentului de lansare vor fi prezentate trei noi iPhone-uri. În plus față de așteptatul iPhone 7S și fratele său mai mare, 7S Plus - care probabil ar arăta similar cu predecesorii lor din 2016 dar vor avea parte de mai multe upgrade-uri, se confirmă și zvonurile conform cărora Apple va lansa de asemenea iPhone 8.

Așa-numitul iPhone 8 - numele sunt toate ipoteze în acest moment - ar fi un model high-end despre care se zvonește că are un ecran OLED mare care acoperă partea frontală aproape în totalitate și care include o nouă caracteristică, recunoașterea facială. Potrivit WSJ, se așteaptă ca iPhone 8 să fie lansat în serie limitată și să coste peste 1.000 de dolari.

Potrivit cNet, Apple a refuzat solicitările jurnaliștilor și nu a oferit un comentariu oficial pe această temă.

Citiți și: De ce întârzie Apple anunțul privind lansarea iPhone 8

Imaginile cu iPhone 8 au fost "scurse" în presă. Cum ar putea arăta noul smartphone Apple

Apple a dezvăluit din greșeală cum va arăta ecranul noului iPhone și o nouă funcție a acestuia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri