Ce modele de telefoane merită să urmăriți de Black Friday

Data publicării:
smartphone

Ca în fiecare an, cele mai atractive prețuri și oferte le veți găsi în cazul modelelor de smarthone-uri lansate anul trecut. Modelele de top din generația trecută sunt în continuare foarte competitive din punctul de vedere al specificațiilor.

Modelele high-end de anul acesta nu vor fi cel mai probabil reduse în mod substanțial.

În plus, este bine să vă feriți pe cât posibil de smartphone-urile care au o capacitate de stocare mai mică de 8 GB, precum și de cele care au un sistem de operare mai vechi decât Android 4.4 Kit Kat.

De asemenea, țineți minte că telefoanele foarte ieftine au cel mai adesea performanțe foarte slabe, o viață a bateriei scăzută, nu pot rula ultimele versiuni ale sistemului de operare și implicit nici aplicații mai noi. Totodată, au camere foto de la care nu va puteți aștepta la prea multe.

Mai departe de aceste sfaturi generale, vă propunem câteva modele de smartphone-uri ce vor primi reduceri semnificative în acest an și merită un loc pe lista de cumpărături.

Compania românească Allview a lansat în acest an două modele, un high-end sub forma lui X2 Xtreme și un mid-range X2 Soul PRO. Amândouă vor fi reduse cu 300 până la 500 de lei și sunt opțiuni mai mult decât potrivite pentru cei care au nevoie de un smartphone performant care nu costă o avere.

Și compania chinezească Huawei are două modele pe care merită să le urmăriți: P8 și Honor 7, două terminale high-end cu specificații care ar face invidioase și cele mai faimoase branduri.

Honor 7 nu este redus cu mai mult de 200 de lei în ofertele magazinelor, însă pentru modelul P8 vă puteți aștepta la o reducere de până la 500 de lei.

Un îndrăgit al pasionaților de Android din România este Asus Zenfone, fie că vorbim despre Zenfone 2 sau Zenfone selfie. Amândouă vor primi o reducere de preț între 200 și 400 de lei.

LG G Flex 2 și LG G4 sunt două modele de anul trecut ale producătorului corean care fac față cu brio oricărei comparații cu smartphone-uri performante de anul acesta.

Iar dacă designul interesant, ecranul uriaș și bine definit și camera foto performantă nu vă impresionează încă, așteptați-vă ca de Black Friday să fiți surprinși în mod plăcut de o reducere de preț de aproximativ 500 de lei pentru aceste modele.

Și telefoanele Samsung din a cincea generație vor fi la promoție, iar pentru un Galaxy Note 5, spre exemplu, veți plăti cu aproximativ 600 de lei mai puțin de Black Friday.

Pe același subiect

Ce caută românii de Black Friday

Ghid de Black Friday. Ce drepturi ai în perioada de reduceri

Biziday | Cum controlezi bugetul de sărbători

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri