Cel mai mare concurent al grupului Google 

Data publicării:
google sediu-4

"Multă lume crede că Bing şi Yahoo sunt marii noştri concurenţi. În realitate, cel mai mare concurent în materie de căutări online este Amazon ", a spus Schmidt, într-un discurs susţinut cu ocazia unei vizite la un start-up din Berlin.

"Evident, ei se concentrează mai mult pe partea comercială, însă, în mod fundamental, răspund întrebărilor utilizatorilor şi căutărilor, cum facem şi noi", a mai spus Schmidt, notează Mediafax. 

"Şi, un lucru şi mai important, undeva, cineva, într-un garaj, este pe cale să-şi ascută armele contra noastră, ştiu, pentru că, în urmă cu nu foarte mult timp, noi eram cei din garaj", a mai spus şeful Google. Într-o ţară în care este în creştere sentimentul de neîncredere în gigantul de internet, până şi în sfera politică, şeful Google şi-a luat angajamentul de a distruge această imagine a unei companii tentaculare, care a devenit un "punct de trecere" obligatoriu pentru utilizatorii online.

"Nu suntem ca o companie de feriboturi, nu suntem ca o companie feroviară, nu suntem o reţea de telecomunicaţii şi nici un furnizor de electricitate, cu o singură linie care merge spre voi, cu uşa închisă concurenţei. Nimeni nu este obligat să folosească Google", a spus Schmidt.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri